ante omnis mea familia

Uttråkad i Östersund

Jag v ar framme redan vid lunch, och Sandra hämtade mig på flygplatsen. Det kändes jävligt onödigt att åka hit igår eftersom det inte fanns några bokningar överhuvudtaget. Men resan är ju bokad och betald sedan  ett halvår tillbaka. Thats life. Sandra och jag gick igenom studion, gick ne till butiken, tillbaka till studion och städade och satte iordning det mesta. Sen fick det bli sedvanlig "jag är uttråkad så jag shoppar". Haha. Jag köpte faktiskt en skitfin fejkskinn jacka för 350 kr. What a bargin, jag var tvungen. sandra och jag stannade till vid systemet eftersom vi planerar en ute kväll på lördag. YAY

Igår kväll gjorde jag ingenting. Målade naglarna och bar slöade. Det känns konstigt att ha flera timmar oplanerade. Och det är jobbigt fö mig. Om jag blir uttråkad eller sitter rakt upp och  ner utan att ha något vettigt att göra, så börjar min hjärna snurra för mycket och jag börjar tänka på saker jag inte borde och det leder aldrig till något bra.

Tack till Sara, för din åsikt att jag faktiskt borde tänka på mitt språk och inte använda ord som "kukhuve". Du har säkert alldeles rätt. För det första är jag långt ifrån 40 år gammal, jag är faktiskt bara 29. För det anda så står det ingenstans i inlägget du kommenterade att killarna i fråga var 15 bast. De var lite äldre än så. Men var rar och tala om för mig., när du säger att jag ska "visa hur gammal jag är"  -  hur ÄR man när man är 29/30..? Finns det någon bok om hur man ska uppföra sig genom olika åldrar? Alla är olika och alla uppför sig olika, Jag blev förbannad på bussen och skrev om det i min blogg. Hur ofta får jag sådana utbrott? En gång var 10:e år typ. Jag försvarar inte mitt ordval, det är förmodligen för jävligt att jag skrek kukhuve men who gives a shit (förutom du?). Svordomar är tydligen inte lika tabu för mig so det är för dig. Det kunde varit värre, jag kunde kallat han jävla-blatte-som-knullar-sin-mamma-och-hennes-hund. Så tydligen HAR jag gränser?

Och ja, Ellen, jag förstår din point. Vill bara till mitt försvar påpeka att jag använde ordet adhdknarkare som ett beskrivande ord för att ni skulle få er en bild av extensionen av mitt humör. Jag förstår att du kan ta illa vid dig som lever med sjukdomen i fråga i familjen men ärligt talat så kan jag inte ta hänsyn till alla läsares reaktioner på mitt ordval, för alla tar tydligen vid sig oavsett vad jag skriver. ALLT är tabu. Om jag hade skrivit att jag fick ett damp-uttryck så hade någon tyckt att jag använt ordet damp fel. Om jag skriver cp-uttryck är det nån som har en cp-skada i någon familj som kommenterar, om jag skriver att jag fick kortslutning i hjärnan hade jag säkerligen haft en elektriker på mig.. du förstår vad jag menar. Jag vet att du vet vad jag menade och jag förstår vad du menar. Ta det inget personligt. Ett ord är ett ord för mig och alla ord fungerar för mig i rätt sammanhang.

Nu ska jag göra mig iordning, för IDAG har jag faktiskt bokningar!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

7 tankar om “Uttråkad i Östersund”

%d bloggare gillar detta: