ante omnis mea familia

VAB & operation idag

Eftersom Kaeli’s öga såg ut såhär igår bestämde jag att hon får vara hemma från dagis. Det kan ju vara nån ögoninflammation och det smittar ju väldigt mycket. Better safe than sorry, som de säger. Om inget annat så är väl dagis tacksamma för mitt beslut.

Så vi har en egen liten mysdag idag, även om hon inte verkar överdrivet intresserad av att mysa med mig, det är ju mycket roligare att leka med annat..

I eftermiddag, klockan 17 närmare bestämt, ska jag infinna mig på Carema i Lund. Det är dags för årets andra operation och jag måste erkänna att det känns något obehagligt. Detta är första gången jag ska bli opererad utan att bli sövd. Lokalbedövning. Pappa har ju skrämt upp mig, när han sa att bedövningssprutan är horribel. Om PAPPA tycker det – som är en av de tuffaste gubbarna jag känner – så kommer jag med största sannolikhet dö på plats efter att jag krupit ihop i fosterställning och gråtit som ett spädbarn med kolik.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.