ante omnis mea familia

Vad har de gjort med mig?!

På sjukhuset frågade jag om jag fick hem extra förband att byta med. Hon sa att dessa ska sitta på och det kommer inte behövas bytas. Men på kvällen och dagen efter hade det blött så mycket att jag kände det behövdes byta ändå.


Det var liksom en liten bassäng av blod.

När jag bytte två av förbanden såg det ut som nedan. Vid naveln följde tejpen med förbandet. Det måste ha lossnat av allt blod.


Vad FAN har de gjort – egentligen?! Såhär ska det väl inte se ut?? Mina två andra titthål jag gjort i naveln såg inte it såhär!
Efter min GBP & tarmvredet låg navelsnittet i naveln – som om man vilt ut naveln och snittat på insidan. Med ett litet vågrätt snitt. Inte såhär!! Från naveln ner – lodrätt. Och trådar som sticker ut? Mina tidigare invärtes sydda sår har aldrig haft några synliga trådar.

Många tycker jag ska gå tillbaka och visa. Borde kanske göra det..

Vad tycker ni om saken?

55.6474113.202493

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Vad har de gjort med mig?!”