Vad händer egentligen?!

Ja vad händer egentligen i mitt liv? Jag har varit så upptagen med att fixa bloggen och allt däremellan att jag glömt bort alla de små vardagstingen. Det mest aktuella just nu är följande:

– Kaeli är fortfarande faderlös. Jag pratade med familjerätten senast idag och de berättade att de ännu inte lyckats få tag på Kaeli’s pappa då han inte har svarat i telefon. De kommer att försöka några gånger till men om de inte får tag i honom kommer Staffanstorps kommun att stämma honom. Desto längre detta tar, ju högre blir hans underhållsräkning. Inser han inte det? Varför kontaktar han inte de själv? Ligger det inte något i hans intresse alls? Eller är han alldeles för upptagen för att ringa det samtalet? Nåja, det är kanske inte min business längre, jag gjorde som han sa åt mig och lämnade ärendet till familjerätten.

– Appropå stämning: Jag hade tid till tingsrätten i måndags då jag skulle höras om skadestånd som jag begärt men det blev inställt. Väntar på ny tid.

– Laaiti skiter i brottningen. Sist han tränade blev det ett jävla tjohej om dusch efter träning och tränaren de hade den gången sa till Laaiti att om han inte duschar får han inte träna mer – därför tränar inte Laaiti mer för att han vill inte duscha där nere. Hans intresse var inte lika stort som brorsans. Men Phini som varit duktig och tyckt det var kul hela tiden har nu börjat fundera på att sluta på brottningen och börja bandy istället. Vi får se hur det utrvecklas.

– Jag har fått tid till Kvinnokliniken. Dags för ännu ett cellprov. Hur många gånger ska jag gå och testa.. Jag hoppas ju att jag inte fått några cellförändringar sedan de opererade bort en del av min livmoderhalstapp men det återstår att se. Jag har då fan inte tid att vara sjuk.

– Jag ska förmodligen ut till helgen…!! Det var över 1 år sedan jag var ute och dansa med mina vänner och jag har pratat med mina föräldrar som gärna har alla mina tre barn över natten. Och jag måste erkänna att detta inte görs lättvindigt alls. Min älskade bäbbe är bara 3½ månad och vaknar på nätterna och vill ha mat och vi har fått en sådan bra rutin på det och jag undrar hur det går på lördag.. Lite nervös är jag allt.. och utgång för min del kommer fortsättningsvis förbli en sparvara, känns det som.
Lotta och jag har planer på Distortion & Deep på lördag och jag har siktet inställt på tattoomässan men Lotta är förbannat svårflirtad.

Hoppas det blir en underbar kväll för mig i alla fall :)

Jag hämtade hem lite gaaaaaaaaaaamla bilder från pappas dator i helgen. Vill ni se?

kids0, 018
Laaiti <3

Kids 005
Phini matar lillbrorsan

 Phini och Ozzy
Phini somnade hos Ozzy, hunden vi hade.

Phini och Ozzy (4)

Phini & Ozzy – ni ser så farliga staffordshire är?

pix 001
Laaiti!

{1a9d31d5-91b6-4684-b9a7-78d5e4ad38b8}[1]
Phini & Laaiti 2005

Ankdammen 077
Laaiti – alltid en glad skit!

 bild 138
Promenad med Ozzy.

 File001 
Jag hade nyss fött Phini.

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Jessica skriver:

  Kul med lite gamla foton. :)

 2. Carro skriver:

  Och vart är hunden nu då?

 3. B skriver:

  Så pedagogiskt av brottningstränaren! :(
  Om lillkillen fortfarande är intresserad av kampsport så finns det en alldeles förträfflig judoklubb i byn. Nybörjarträning på söndagar. :)

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.