Vad tycker NI?

Nu är det dags för er att briljera, mina vänner. Bästa skiss och förslag publiceras, hyllas och belönas.

Till nya lägenheten – killarnas nya rum!

Loftsängarna jag har i åtanke är Ikeas ”Tromsö” med arbetsskiva och hylla under sängen. Förslag på liknande sängar tas tacksamt emot likaså om ni vet nått bättre.

Tanken är ju att de ska får varsin EGEN hörna där de kan bland annat göra sina läxor osv.

Från småkille till stora skolkillen.

20111215-200540.jpg

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Snakan skriver:

    Om du har skrivbord under loftsängar kan du ju sätta draperi som pojkarna kan dra för för att vara lite ifred, så slipper man sätta upp väggar mitt i golvet och de får mer plats att leka men kan ändå ha sitt egna krypin :)

  2. C0mmentarius skriver:

    Du ställer sängarna med ”ryggarna” mot varandra och ett draperi med skena över hela mitten på rummet (vågrätt över din ritade bild, i samma höjd där dina pilar går) så har barnen varsin sida (men kan prata med varandra genom skynket) förslagsvis store-grabben längst in mot fönstret så slipper han passeras av lillebror! Alltså skynket går emellan baksidorna på båda sängarna…. Så skulle jag gjort. Hoppas du förstår min förklaring :)

  3. Mrs Andie skriver:

    Vet inte om du får tidningen Hem & Hyra, men i senaste nummret togs detta dilemma upp faktiskt. Ett förslag är ju att dela av rummet med hjälp av två hyllor (typ Billys el liknande), var av en till Laaiti och en till Phini.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com