Vågar vi lekland?

Idag är det äntligen fredag!
Som vanligt ser jag fram emot helgen med hela min familj hemma.
Denna helgen hade vi ju tänkt ta barnen till lekland – men jag vetefan om jag vågar. Det räckte att jag nämnde det på Facebook för att det skulle bli ett jävla ramaskri, föreställ er om vi verkligen GÖR det då. Haha! Skämt åsido..
Jag är redan hatad. I synnerhet av barnets mamma vilket är SÄMSTA utgångsläget för barnets skull. Jag försökte ta kontakt & bli vän med henne för länge sen innan allt detta men jag antar att hon inte var mottaglig. Men jag kan inte göra så mycket åt den saken – och jag orkar inte bry mig heller – jag fokuserar på barnen.

Idag är Eljenas dagis stängt så hon får vara hemma hos mig. Fördel för Magnus att vara tillsammans med mig – han missar inte jobb.
Och det ger mig och flickan ett YPPERLIGT tillfälle att ”bonda” – få lite ensam kvalitetstid tillsammans och hon har sett fram emot det hela veckan. Jag med – vi behöver denna tiden.
Jag hämtade henne från dagis igår eftersom Magnus skulle på möte. Jag hämtade henne tidigare än vanligt och hon var SÅ glad att jag hämtade henne och undrade om jag inte kan hämta henne fler gånger.
Den senaste veckan har hon varit väldigt ”Maddig”. I vanliga fall hade jag sagt ”mammig” för att då förstår de flesta vad jag menar men jag är ju inte hennes mamma så det blir helt fel.
Men i alla fall.. Hon klänger på mig, följer efter mig, ska pussas, kramas och mysa med mig HELA tiden. Hon vill hjälpa till att laga mat, jag ska borsta hennes tänder osv osv.
Jag blir varm i hela kroppen för det känns som om jag ÄNTLIGEN lyckats att få henne trygg med mig. Jag har jobbat väldigt hårt på att få henne att känna sig älskad, trygg & hemma här. Nu äntligen…!
– Nu är du ledig från dagis i TRE hela dagar, Nena! sa jag igår.
– Ja. Då ska jag mysa med dig i TRE dagar!! svarade hon.
Hah!

Imorse kramade hon om mig och sa ”Min Madde!!” Och det värmde mitt hjärta.
Vi får se hur vi spenderar dagen. Nu har jag flätat hennes hår. Kanske kör till Burlöv Center & käkar glass, kanske bakar tillsammans. Men något ska vi göra i alla fall.

Och lekland. Hmm. Vågar vi det utan att bli lynchade..?

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Johanna B skriver:

  Fy faaaaaan vad UNDERBART! :D

  Fattar inte hur folk kan vara hatiska. Det är ju BARNET man ska tänka på, inte den opålitliga mammans känslor!

  Barn behöver folk som bryr sig om dem och ju fler desto bättre. Är tydligt att hon behöver en modersfigur som bryr sig och VISAR det.
  Och det gör du.

  Såklart ni ska fara! Barnen blir glada och det är huvudsaken. Så de så! ;)

 2. TuffLoysan skriver:

  Men snälla du de va väl inte själva idén att ni skulle till leklandet som satte igång diskussionen på din status..

 3. Emma skriver:

  Since when har du brytt dig? :)

  Lekland – svar JA. Du kommer inte kunna låta bli att leka själv, det kan iaf inte jag! :)

 4. Millan skriver:

  Ni bondar hur f*n ni vill!
  Mamman ska vara glad att nån mer (nån alls?) vill och kan vara med hennes barn! Till och med gilla det så pass mycket att det får plats i dennes hjärta och familj!
  Om hon inte kan ta det, låt det stå för henne. Då är det HON som har problem, inte du!
  Det är förmodligen hennes besvikelse över att själv inte kunna ge sitt barn denna känsla/närhet/kärlek/tid/ömhet/bekräftelse som visar sig. Hon ser bara till sig själv, och fattar inte att det är allt det där HON saknar och vill ha, som hennes barn får. Men att förvägra sitt barn detta hjälper ju inte precis, heller.
  Så, fortsätt på den inslagna banan. Gör barnet lyckligt och tryggt. Det är det ansvar du har. Mamman får fixa det åt sig själv, på egen hand. Det är inte ditt/ert ansvar.
  Kram och lycka till!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com