ante omnis mea familia

VAGN 54!? Så gick det…

Som ni vet satt jag i bistron under nattetimmarna. Där konduktörerna helst ser att man itne sitter efter att de stängt runt elva på kvällen. Och jag hann faktiskt precis klicka "publicera" när jag såg min beundrare gå igenom vagnarna mot mig. Han kom fram och undrade om han fick lov att sätta sig ner. "Varsågod.. känn dig som hemma" blev mitt svar. Han satte sig ner bredvid mig på den lilla hörnsoffan jag satt på och frågade om jag hade fåt hans kärleksbrev. Haha! Jag svarade att jag fått det och att jag tyckte han gott kunde kommit fram till mig.

Sen var samtalet igång och det som jag trodde hade varit blyghet att han inte lämnat servetten själv var inget jag märkte någonting av. Han gav mig komplimanger som tusen om hur vacker han tyckte jag var och hur vackra ögon jag har och jag bortfärdade hans intresse med att det förmodligen var tatueringen i pannan som lockat. Han försäkrade mig att så var inte fallet.

Vi pratade under flera timmar och lärde känna varandra lite bättre. Jag hade tippat honom som lammkött men det visar sig att vi är nästan lika gamla. Han är 28 och en riktigt fin 28, faktiskt. Han bor i Skåne, inte för långt ifrån mig (det går att resa dit mycket lättare än Östersund i alla fall) och han har en liten dotter.
Och ni vet att jag är jag och jag kan verka väldigt burdus, det fick denna killen erfara. Han undrade varför jag inte kom till hans vagn som et stod på servetten men jag förklarade att han gott kunde ta det steget själv och att jag hade en känsla av att han skulle göra det förr eller senare – och jag hade ju rätt.
Han var noga med att poängtera att han absolut inte var ute efter sex och jag har ingen aning om hur i helvete vi kom in på det ämnet men även det flöt på. Vi skrattade och skämtade, vi dissade varandra och plötsligt tetades vi med varandra och jag njöt och hade hur kul somhelst när jag retades med denna killen – helt nykter, haha.
Han ville inte släppa taget om mig och det tog mig över en timme att säga godnatt för att återvända till min kupé. Hans förslag var att vi sov med varandra – märk: SOV.
Eller hur.. missmaddis kan inte SOVA bredvid en kille. Så jag tackade nej och det tog han som en diss men jag förklarade att det var en fördröjning bara..

När klockan var runt 3 var det verkligen dags att dra mig tillbaka och det efter timmars av prat och gos med en främmande man som var alldeles för lätt att umgås med. Jag fick hans mobilnummer och han vr säker på att jag inte skulle höra av mig. Han ville träffa ig igen, sa han. Batteriet i hans mobil var helt urladdat och det visste jag om när jag skickade ett sms när jag lagt mig i bädden i min kupé. Min rumskamrat vaknade när jag kom in med ett "Oj du har varit uppe hela natten! Träffade du din beundrare?!" Så jag uppdaterade henne som hastigast innan jag somnade.

Och i morse vaknade jag av att JAG skrattade i sömnen, Vilket sätt att vakna. Jag hörde rummis E "Skrattar i sömnen…!?"

Min chefs mamma (the big boss’s wife) mötte upp mig på stationen, enormt respektingivande. Hon var  pigg och glad och vi pratade glatt under promenaden till studion. Hon hade gjort en macka åt mig för hon tänkte att jag kanske var hungrig, och hon hade med sig skånerost!! <3 Det var oväntat och jag är henne enormt tacksam. Hon följde ig till studion och gick igenom det som jag behövde veta, gav mig bokningarna och gav mig direktioner om vart butiken ligger där jag sen köpte mjölk.

Sen fick jag sms av Fredde, min östersundflirt. Han bilar ner till Skåne redan ikväll igen. Får se om jag hinner träffa honom innan han kör. Sen ska jag träffa en av mina läsare med hade jag tänkt – eller hur, Suss!! :D

Och nu har jag två timmar att spendera i Östersund innan min första bokning…  så jag och lilla rosa tar en promenad nu.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

16 tankar om “VAGN 54!? Så gick det…”

%d bloggare gillar detta: