ante omnis mea familia

Välkommen 2008

Detta nya året ska jag välkomna med de som står mig absolut närmast – mina barn och mina föräldrar. Jag missade att fira nyår med barnen förra året då de var hos sin pappa och lovade mig själv tyst och heligt att det var den första och sista gången. Det är ju självklart att det är barnen som jag ska återblicka på för 2007 då vi haft ett uppfriskande och återhämtande år & välkomna 2008 som kommer med nya överraskningar, nya lösningar, hemligheter och nya potential. När nya året oss serveras, ska jag mata mina barn med ny energi och själv ta del av delikatessen.

Min mamma har planerat vår nyårsmiddag och jag har planerat att på något magiskt vis, ska jag lyckas hålla barnen uppe vid midnatt. Det blir till att sova middag några timmar extra på dagen – om jag får till det, ens. Jag har lovat Phini att de ska få se raketer och han frågar om det titt som tätt. Phini’s mamma är inte känd för att ljuga – han ska se raketer. Även om jag måste dra honom ur sängen, så ska han se raketer..!

Och till alla Er, mina underbara läsare, vill jag önska ett underbart gott nytt år. Jag önskar innerligt att alla dina önskningar blir sanna och att alla dina löften kan komma att hållas. Året ges inte åt oss – vi får allt ta för oss. Nu har vi alla ett oskrivet blad framfös oss och det är upp till var och en av oss att fylla våra rader själva. Och jag tänker fylla mina dagar med lycka, kärlek och välgång. Jag hoppas Du gör detsamma. Jag tror på dig.

 

Make a choice – Make a difference.

Gott Nytt År!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 tankar om “Välkommen 2008”

%d bloggare gillar detta: