Välkommen 2008

Detta nya året ska jag välkomna med de som står mig absolut närmast – mina barn och mina föräldrar. Jag missade att fira nyår med barnen förra året då de var hos sin pappa och lovade mig själv tyst och heligt att det var den första och sista gången. Det är ju självklart att det är barnen som jag ska återblicka på för 2007 då vi haft ett uppfriskande och återhämtande år & välkomna 2008 som kommer med nya överraskningar, nya lösningar, hemligheter och nya potential. När nya året oss serveras, ska jag mata mina barn med ny energi och själv ta del av delikatessen.

Min mamma har planerat vår nyårsmiddag och jag har planerat att på något magiskt vis, ska jag lyckas hålla barnen uppe vid midnatt. Det blir till att sova middag några timmar extra på dagen – om jag får till det, ens. Jag har lovat Phini att de ska få se raketer och han frågar om det titt som tätt. Phini’s mamma är inte känd för att ljuga – han ska se raketer. Även om jag måste dra honom ur sängen, så ska han se raketer..!

Och till alla Er, mina underbara läsare, vill jag önska ett underbart gott nytt år. Jag önskar innerligt att alla dina önskningar blir sanna och att alla dina löften kan komma att hållas. Året ges inte åt oss – vi får allt ta för oss. Nu har vi alla ett oskrivet blad framfös oss och det är upp till var och en av oss att fylla våra rader själva. Och jag tänker fylla mina dagar med lycka, kärlek och välgång. Jag hoppas Du gör detsamma. Jag tror på dig.

 

Make a choice – Make a difference.

Gott Nytt År!

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. Nendriel aka Mats skriver:

  Har inte kommit på vad jag ska göra ännu men blir nog inte mer avancerat än att kolla lite film och käka lite gotte idag

 2. S skriver:

  Gott Nytt År :)

 3. Christel skriver:

  Gott slut och gott nytt år. Hoppas ni får en fantastisk kväll. :) Kram

 4. Linda S skriver:

  Gott nytt år!!
  Hoppas att 2008 blir ett fantastiskt år med massor av minnesvärda upplevelser tillsammans med Phini å Laaiti. Jag önskar er massa glädje i det nya året! Att du får må bra,å att dina barn får mår bra å ha det bra!!!

 5. LillaStoraJag skriver:

  Gott nytt år! Vad glad jag blir när du skriver att du ska dra upp Phini ur sängen om nu det behövs. Sånt är viktigt! Största kramen!

 6. Sandra skriver:

  Gott nytt år. :)

 7. MaddeMad skriver:

  Jag tycker det är magiskt när man står & tittar på fyrverkerierna med sitt barn i famnen. Hur man koncentrerar sig att titta upp i himlen & försöka hitta den vackraste av dom alla. Glädjen i ögonen när dom tittar på en med ett smittande skratt ”Såg du mamma, såg du!” Vi hade en fint nyår förra året du & jag hun! Jag önskar dig den bästa nyåret någonsin! bNytt år med nya tag & nya möjligheter…
  ^*^*^*^*^*^*^GOTT NYTT ÅR!*^*^*^*^*^*^*^*^

 8. Caroline skriver:

  Gott Nytt år på er alla 3!! Hoppas att ni får en trevlig kväll=)!

 9. Marcus skriver:

  Det ligger nog mycket i det. Men man kan inte vara mer än öppen och tydlig. Sen får man se hur det emottas.

 10. Anna skriver:

  Gott nytt år på dig med.. :) Kram!!!

 11. Jana skriver:

  GOTT NYTT ÅR!

 12. MansonDust skriver:

  Oj vad snygg bild. Har du lust att göra nån liknande till min blogg ? Man måste ju fråga.. hehe. ;) Gott nytt år tjejen !

 13. Malvi skriver:

  Gott slut och Gott nytt år önskar jag er

 14. Martina skriver:

  Gott nytt år på dig med!!!

 15. Classe skriver:

  Gott Nytt år raring <3

  /Classe

 16. Sandra skriver:

  Gott nytt år på dig tjejen!! Kram / Sandra

 17. Tale skriver:

  Happy New Year Maddi!

  I hope you had a good time last night and that you boys got to see the fireworks! Did they enjoy it?

  MiniBråk slept through the whole thing, but both LilleBråk and StoreBråk were woken up, dressed and draged out on the street. They had been in a coma from 8 O’clock after celebrating StoreBråks 4 years-brithday all day.
  This was LilleBråks first time outside new years eve, so she had her dummy in the mouth and her ears coverd by those earprotectors they use at buildingsites. Looked so cute! StoreBråk was even allowed so set of a small rocket. They eally felt as big girls an enjoyed them self. StoreBråk is ofcourse totaly conviced that the whole world is celebrating her birthday ;-)

  I hope 2008 will be a good year for you, even better than the last! I will certainly be following you this year too from over here!

 18. Jessica skriver:

  Klart jag följer med

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.