Välkommen hem!

Välkomna, mina vänner. Nu är vi färdigflyttade och jag tror att vi är färdiga. Skulle det vara så att ni hittar någon bugg, gör som ni brukar göra när ni själva flyttar in i en ny lägenhet/nytt hus, att ni komponerar en lista på allt som är fel och rapportera det till er hyresvärd, i detta fall undertecknad.

Det jag nu har införskaffat är min alldeles egna domän som jag så länge velat ha. Jag har även velat ha min hemsida och min blogg integrerat och tar mycket stolthet i detta nya verk som jag lyckats få upp efter många korsögade (nej jag tror inte det är ett egentligt ord) timmar framför min skärm. Efter några misslyckanden, enormt mycket svordomar men med mycket ”jag har gett mig FAN på det” – så är jag nu klar.

Mot nya tider! Nu kan ni lättare navigera inte bara min blogg, utan min hemsida, allt i ett, på samma gång och verkligen hålla er uppdaterade med mitt vardagsliv, mina bilder osv. Som vanligt uppskattar jag ALL feedback!

Jag kommer uppgradera väldigt ofta med nya funktioner och göra er alla så aktiva jag kan och delaktiga likaså. Det kommer senare finnas tillfälle att registrera sig på min sida för att ex kunna läsa hemliga inlägg som är lösenordsskyddade.

Har du något att klaga på? Bring it on, jag klarar det.
Har du beröm? Jag är ödmjuk som få!

Tack till

Särskilda tack till Babbi och Patrik för hjälp & råd.
Tack till Madde & Classe för synpunkter innan launch. Ledsen att de flesta kommentarer ni lämnade försvann. Shit happens.

Fortsätt läsa

NästaMin brutala son

28 reaktioner på “Välkommen hem!

  1. Fräsht, rosa och cleant. I like! Känns hemmatamt, men ändå nytt då du valt att använda vissa detaljer igen i din nya design. Good work girl! Timmarna har gjort nytta 😀 Tycker dock du skall passa på att ta bort den blå länkramen runt Bloggtoppen iconen till vänster, då det sabbar helheten som du fått till… -Nu ska jag rösta! 😀

  2. ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN! Fortfarande jävligt fin & uppdaterad sida med alla tillbehör :)Jaaa sånt händer att synpunkter försvinner innan launch & så men du har läst den & d e d viktigaste. Jag bjuder Babbi att vara den 1:e 😉
    Vi ses imorgon hos B…. & C……..!
    Love ya!

  3. aah.. här verkar det vara lika trevlig som på förra stället.. 🙂 jag sätter mig där borta *pekar* du får väl säga till om jag sitter ivägen.. ha en riktigt fin helg nu.. kram!

  4. woaaaaaah jösses människa vilken SNYGG sida du skapat den här gången! Hur bär du dig åt med att skapa allting? din förra bloggsida var skitsnygg men DEN HÄR knäcker ju järnet! ska genast rösta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.