Välkomna tillbaka, dreads!

I lördags hade jag och Magnus en heldag tillsammans! Jag hade en tid bokad på Salong Safari i Göteborg och Magnus körde mig och skulle hålla ni sällskap. Även om han visste hur tråkigt det skulle bli.. Han är otrolig.
Ca 3h bilfärd dit, 6h sittandes med håret & sen 3h bilfärd i skitvädret hem. Tänk att man kan bli så trött av att sitta stilla!
Magnus ville prompt betala för mitt hår och jag kan ju utan tvekan säga att jag har världens bästa pojkvän!
Inte nog med att han körde mig dit, betalade för allt, satt vid min sida hela tiden och sen körde mig hem.
Jag kunde inte fått en bättre man!

Hemma hade vi förberett barnpassningen. Jag hade köpt målarböcker till tjejerna och Magnus köpte nya PS handkontroller. Vi hade laddat med lördagsgott & lagt pengar till hemlevererad pizza – allt för att underlätta och allt gick bra för mamma som passade alla 4 barnen från ca 07-20:30.
GULD VÄRT!!

Så nu är jag tillbaka till min långhåriga period. Tjusigt värre!

20140203-124519.jpg

Snyggare 5-barnsmamma får man leta efter! ;-)

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com