ante omnis mea familia

Vampyrerna jag bor med

Det var lika bra att börja med detsamma när jag ändå var igång i morse. Jag bokade en tid i tvättstugan till på fredag eftersom jag plötsligt fick för mycket tvätt igen när jag renbäddade min säng med dubbeltäcke och dubbellakan ovanpå den redan överfyllda tvättkorgen. Det är något magiskt det där hur den kan gå från tom till överfull inom så kort tid.
<KENOX S630  / Samsung S630>Jag satte mig att betala räkningar igen och odnade med lite pappersarbete igen. Känns som en oändlig historia det här, om och om igen och det blir fan inte roligare.
Jag  tog en tur ner i byn med mamma och handlade lite. Köpte nya muggar och ett nytt doftkrus, i form av en riktigt cool döskalle. Vi gick in om ICA och köpte ingridienser till min kycklingcurry gryta jag planerade till middag.

Min lillkusin Lizette kom över och vi satt och pratade en stund innan hon följde med och hämtade pojkarna på dagis och vi gick hem och mös tillsammans.

<KENOX S630  / Samsung S630> Men dagens höjdpunkt, mina vänner, var dagens avmaskningskur. Nästa gång jag ska avmaska någon hoppas jag att det är en aggressiv pitbull med beteenderubbning istället för mina söner. Jag började med mutor, Glass, Godis, Mac & cheese, VADSOMHELST – bara de drack de fjuttiga 10 millilitrarna var av den tjocka mörkröda vätskan.

Glassen lockade inte efter de smakat lite av det. Det spelade inte mycket roll hur mycket de ville ha glass för det var det inte värt, verkade det som. <KENOX S630  / Samsung S630>”Mamma det ser ut som BLOD!!” sa pojkarna. ”Ja, det har du rätt i.. och det är ju bara vampyrer som dricker blod, då är ni vampyrer, vad häftigt” försökte jag uppmuntra dem.
Phini tittade på mig med en hand under sin haka.

”Mamma, vänta lite.. jag ska bara tänka.. om det är gott eller äckligt”. Jag väntade under  tiden han tänkte. ”Mamma.. det är äckligt. Om jag ska dricka det där måste jag ha en puss och en kram. Jag måste ha kärlek” säger ungen och putar med läpparna. <KENOX S630  / Samsung S630>Han fick en puss, en kram och kärlek (jag sa ’jag älskar dig’) och sen svepte han skiten rakt upp och ner under tiden han bedövade smaken genom att täppa till näsan med fingrarna. Bra jobbat.
Laaiti skulle vara lika duktig. Han tog en munfull, höllt kvar det i munnen och jag kan bara föreställa mig hur smaken växte i munnen på honom för inom kort hade han spottat ut allt på mattan i köket. AH! Det där röda skitet sätter sig., <KENOX S630  / Samsung S630>Det visste jag redan efter att tanten på apoteket berättat det, plus efter erfarenhet sedan sist de avmaskades för någon vecka sen. Fan fan fan.

Mental note to self:
* Köp ny köksmatta.
* Adoptera bort minstingen.
* Köp hund istället.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

14 tankar om “Vampyrerna jag bor med”

%d bloggare gillar detta: