ante omnis mea familia

Var är min sömn?

Klockan är halv fem på natten. Eller morgonen. Kalla det vad ni vill. 

Jag kan inte somna. Hela veckan har jag haft svårt att somna. Mer ont än vanligt och allt som kommer med det. Min smärtläkare har skrivit ut ny medicin till mig som ska hjälpa både mot smärtan och sömnen. Saroten. Det är en antidepressiv som visat god effekt mot fibromyalgi. Och råkar dessutom vara den fjärde eller femte jag provar. Min Cymbalta (även denna antidepressiv) ska jag behålla och kombinera med Saroten – trots att bipacksedeln säger Nej. 

Alla i familjen snarkar och andas tungt. Jag kollar på Tre Kronor. Minns ni serien? Magnus och jag fick för oss att se om serien. Men nu sover han och jag fortsätter titta. 

Planen var eventuellt en liten runda till Ikea imorgon men vi får se hur det blir med det. Inte första gången vi får omplanera på grund av mig..

… Skulle gärna vilja sova. 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Var är min sömn?”