ante omnis mea familia

Vår lilla människa är inte nyfödd längre!

6 veckor. Tänk att vår lilla människa redan är sex veckor. Han har vuxit sanslöst mycket och sanslöst fort och hans nyfödda utseende är borta och kommer aldrig åter. Han är nu en bebis och denna tillväxten och förändringen har gått alldeles för fort. Han väger nu 4500 gram och är 51.5 cm lång.

20140716-154529-56729299.jpg
En och en halv månad. Det finns fortfarande viktiga människor i våra liv som vi gärna hade velat presentera vår son för men av olika anledningar har det inte blivit av. Det gör ont i mig – Keeron är ju vår vackra skapelse men vissa saker kan vi dessvärre inte styra över. När man är 7 i familjen varav en nyfödd och en bil som bara rymmer 5 är det inte överdrivet enkelt att resa för att träffa olika människor. Det tror och hoppas jag att de flesta förstår..
Men idag fick jag under ett samtals gång i telefon mer förståelse för en situation som varit en förklaring till varför jag och denna ljuvliga människa haft en fattig kontakt på sistone. Det ska vi ändra på..

Dagarna här hemma under sommarlovet är ganska överväldigande stundtals. Pojkarna är otacksamma och omöjliga och rastlösa. De VILL INTE göra något heller, de längtar till skolan och är enormt svåra att motivera. De tjatar mest om sina telefoner och vad de VILL HA men aldrig får.
Dagens bortskämda barn!

Jag och Magnus har det fortfarande bra – eller ja, bättre än bra, tillsammans. Vi klickar så sanslöst bra och om vi hade fått bestämma hade vi spenderat varenda sekund tillsammans. Han är mitt allt – men framför allt, min allra bästa vän. Vi fixar vårt nya gemensamma föräldraskap fenomenalt. Vi var ju föräldrar redan innan men Keeron är ju vår första gemensamma. Magnus är ju en fenomenal pappa. Han kan redan allt och han gör allt så förbannat bra och rätt. Det kan ingen nånsin ta ifrån honom – vilken fenomenal pappa han är. Både till sin dotter, mina tre barn och vår gemensamma. Alla våra barn.

Vi har några naggiga kanter förvisso men av olika anledningar varken kan eller vill jag skriva om det offentligt. Låt oss bara nöja oss med att det finns en orm i paradiset och den som får smaka äpplet är dessvärre inte den som den var ämnad för utan en liten oskyldig människa.. Och jag är maktlös och det gör mig fullkomligt bedrövad.

Alla papper är ifyllda och inskickade om lägenheterna, nu väntar vi bara på svar. Håll tummarna. Vi behöver detta!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Vår lilla människa är inte nyfödd längre!”

%d bloggare gillar detta: