Varför äta lögnen när en blir bjuden på sanning?

Har hela världen blivit tokig? Vad är det som händer? Det känns som om jag vaknat upp mitt i en väldigt udda dröm, en travesti. Ingenting känns möjligt, hur kan detta vara?

Och som alltid när man är fast i en dröm, när denna travestiparodi på livet jag lever, visar sig vara verklighet vill jag bara skrika. Så jag skriker mig hes men ingen tycks höra mig. Ingen hör mig alls. Är jag plötsligt osynlig?

De säger att solen är rosa och molnen är av sten. De säger att grisar visst kan flyga och elefanter är rosa. Det är det nya. Ingen vill kännas vid min sanning. Ingen vill höra, ingen vill förstå.

Det är tragiskt. Jag önskar inget hellre än en stund att gå i mina skor, att se med mina ögon, att känna vad jag känner för att se min sanning.

”Don’t believe the lies that they have told you. Not one word is true – you’re alright, you’re alright, you’re alright” sjunger Lifehouse. Och för dig, för honom och henne och för mig; varför äta lögnen när du blir bjuden på sanning..?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Varför äta lögnen när en blir bjuden på sanning?”

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: