Varför inte?

Det är såklart Murphys lag. Varför inte liksom. När jag för första gången på runt 10 månader eller så faktiskt skriver ett kort blogginlägg och dessutom länkar till det på Facebook, så strular bloggen.

Jag har fått vara i kontakt med mitt webbhotell som efter några försök skickade mitt ärende vidare till tekniker och nu ska det funka (hoppas jag). Vi får kalla detta ett test-inlägg.

Inlägget som jag dessutom skrev och publicerade försvann ut i tomma intet. Ingenstans att beskåda. Nåja.

Det jag ville ha sagt var väl egentligen att det börjar bli dags nu känner jag. Dags att ta tillbaka något jag känner har stulits från mig. Jag har varit försiktig. Något som inte är likt mig, jag vet. Men det har jag varit för andra människors skull men vad har jag fått ut av det? Absolut inget gott alls. Så jag antar att det är tillbaka till mitt burdusa och oförsiktiga utelämnande där jag själv sätter upp reglerna för vad och när jag ska skriva.

Så jag antar att jag kommer behöva uppdatera er om vad som hänt i mitt liv de senaste 10 månaderna? Det kommer behövas många och långa inlägg till det. Många bittra, förbannade och ledsna inlägg. Men jag behöver det. Jag behöver detta.

Dags att röra om i grytan igen, eller vad säger ni?

18 reaktioner på “Varför inte?

  1. Det passar dig inte att tiga still, du är inte en sådan individ. Mår du bra av att skriva, ska du göra det 😘

  2. Att skriva är helande, sen om du vill dela allt, lite eller inget är upp till bara dig. Men oavsett så ser jag framemot aktivitet på din blogg igen har saknat ditt ärliga raka sätt att skriva.

  3. Så många gånger som jag tittat förbi här för att se om du skrivit något nytt. Men icke.. Kul att du är tillbaka.

  4. Vad roligt! Har tittat in då och då och kollat om du har uppdaterat. Ser fram emot att du ska börja skriva igen! Ärligt, brutalt och helt underbart!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.