Varför poesi, missmaddis?

Körskolan igår gick bättre än förväntat. Tänk att jag själv märker av mina egna framsteg. Jag har bett min körlärare att inte vara blyg med uppmuntan och hon har börjar säga att jag är duktig haha. Jag är som en liten unge som behöver en klapp på huvudet om jag ska känna mig motiverad.  Jag skulle egentligen ha kört i morse med men fick ett sms i morse av körskolan att läraren jag kör med är sjuk. Och är det inte lustigt det där för när jag vaknade i morse och tittade ut på det blåsiga snövädret så tänkte jag tyst för mig själv “Fan vad jag INTE vill åka till Malmö idag…”.
The secret jobbar snabbare och snabbare för mig, haha.

Så idag blir det en städdag, jag är ju ledig. Och när man är en ledig ensamstående mamma så städar man på sina lediga dagar. Sen inhandling förstås, hämta bratzen på dagis, laga mat och diska och plocka igen och igen. Så mycket för ledighet, eller hur Lotta.

Det har blivit mycket dikter för min del på sistone. Att skriva är för mig terapi som ni vet och jag får enorma känsloutbrott avklarade i poesi. Jag ser de som öppna brev. Om ni läser noga och tolkar så förstår ni säkerligen. Det är mer än bara poesi. Så till dagens verk.

Aye, I swore to take your secret to my grave,
I’m already there, i will no longer be your slave!
They say all is fair in war and love,
well this is both and all of above…

What gives you the right to treat me unfair?
Lies end deceit, another secret affair…
You vowe to her and give her your passion,
what’s this to you, just a new fashion?

You said the same to me, her and her,
they all seem to think its them you prefer.
Honour me and I’d do the same.
Do it not and I know where to aim.

An eye for an eye, a tooth for a tooth
We all know, the victory lies with truth
That’s how we all know you will fail
Just that tiny little detail..

I pity the women who are too blind to see.
They trust you deeply and would not disagree.
They all want to be your number one,
well sorry hun, this chick is done.

 

Kreativt, igen.

Du gillar kanske också...

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.