ante omnis mea familia

Varför ska lyxiga bakverk ha långa komplicerade namn?

Och just som jag hade börjat vika tvätt tidigare idag fick jag ett sms av Emma som undrade om familjen Ekenstéen var sugna på en sväng till Burlöv Center. Vi var snabba med att tacka ja. Så vi packade ihop och och gick hem till Emma, packade in oss en en kall bil och körde mot Burlöv.
Vi handlade på Coop och jag hittade några babybodies på 50% rea. Som hittat. Vi gick vidare in i andra affärer en sväng och jag hittade lite mer babykläder. Allt som allt åkte jag ifrån Burlöv Center med 3 bodies och strumpor till Kaeli. Why not, liksom..
Vi åkte hem till Emmas föräldrar vars hus verkar fungera som en lagerlokal. Där finns allt i de tvåhundra rum som gör huset till ett hus. Huset är ofantligt, ja skojar inte. Och Emma har vissa möbler magasinerade där som hon tyckte kunde få bo hemma hos mig, om jag ville. Två soffor, bokhylla. Kalas. Jag behöver förnya mitt hem. Projekt renovering år 2010. Det var ju ändå sen 2007 jag trixade sist, så det är läge igen. Jag har magnifika planer, kan ni tro. Tänkte sätta mig ner och göra en lista.

bild 129 (Medium) Efter en stunds mys hos Emmas föräldrar där pojkarna underhöll sig fenomenalt och vi fikat lite, körde vi hemåt och jag fixade middag till mig och killarna. Jag har tvättat två maskiner, hängt upp den ena och väntar på den sista och jag har diskat säkert 5 gånger idag. Igårkväll bakade jag kladdkaka med vispgrädde, ikväll bakade jag citron cupcakes med lemon curd fyllning, toppad med choklad (ljus block och rosa).

Denna morsan kan, minsann. Jag var hemma mindre idag än igår men fick fantamig gjort mer.

I morgon börjar första arbetsdagen för mig detta året och jag känner nog att jag hämtat lite engeri efter alla mina lediga dagar. Och graviditetshormoner har lagt sig, jag är inte mycket fitta längre haha. Antingen är det hormonerna som har stabiliserats eller så är det M’s frånvaro som gör att jag känner mig lugn, harmonisk och lycklig helt plötsligt. Det känns underbart i alla fall och jag njuter. Pojkarna och jag har haft det bra över jul och nyår och alla dessa dagar tillsammans har varit ljuvliga.

 

<KENOX S630  / Samsung S630>

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

2 tankar om “Varför ska lyxiga bakverk ha långa komplicerade namn?”

%d bloggare gillar detta: