Varför visar du dina boppar?

Idag har Kaeli ätit varannan timme i stort sett hela dagen. Och ganska ordentliga måltider med. Inte konstigt att hon ökar så förbannat i vikt, hon äter mycket. Hon kommer förmodligen bli en rultig bebis, och det gillar jag. Pojkarna var ganska taniga. Laaiti mer rultig än Phini.
Det gick bra på BVC, som ni såg i förra inlägget. Vi fick D-droppar med.

Fick papper från PM idag. efter deras jävla 90 dagars handläggning har de nu beslutat att bevilja efterlevnadsstöd för pojkarna. 1413 kr i månaden vardera. YAY vad rika vi blir nu. Not. Om Wayne hade arbetat som normala människor hade de fått barnpension beräknat på vad han jobbat, men så är inte fallet.

Karin smsade mig igår och undrade om jag ville köpa hennes bil – hon ska ju köpa ny bil. Och anledningen till det nya bilköpet är att hon ska bli mamma i december. YAY! Grattis till henne och Patrik! Och jag kollade bilen och det verkar inte vara några större fel med den. De enda två stora minus för MIG är att det är en tvådörrars bil (bökigt) och en automatare. en automatare är iofs lättare att köra men jag är så van vid att växla. men jag kör på denna.. Detta erbjudandet landade i mitt knä. Nu i veckan blir jag således ägare till en Toyota Corolla –96. YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY!!!!

Dagens roligaste:
På väg till och från ICA såg vi några som gipsade en tjej. De ska göra hela hennes avbild och får göra det i bitar sen sätta ihop det. (Detta vet jag för att de berättade det senare) Och på väg hem från ICA gipsade de hennes axlar och en del av ryggen och hon satt i en hudfärgad bikini. När vi närmade oss de hojtade Laaiti högt “VARFÖR VISAR DU DINA BOPPAR?!”
Hahaha. Älskade oblyga unge. Tur att de tog det för vad det är – en unge. De skrattade varmt och svarade på hans fråga.

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. mimmi skriver:

    Körkort, en baby och ny en bil! Grattis gumman! Du lyckades ta dig i genom alla de svåra dagarna när det är lätt att misströsta. Nu kan du äntligen skörda lite medvind och lycka. Du är väl värd all lycka, så grattis till bilen! Hade du för ett år sedan i din vildaste fantasi kunnat föreställa dig att ditt liv skulle vara så här, nu ett år senare?

  2. Emma skriver:

    Hehe Toyota Corolla är den absolut roligaste bilen :) Jag har själv en av årsmodell -87, bensinsnål som sjutton, manuell låda och fyra dörrars. Synd bara att du bor längst ner i hela landet och jag högst upp, annars hade du fått köpa min för en billig pennig. Kanske ska tillägga att jag har rosa inredning i den *fniss*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com