Världens sämsta mamma…

… fick jag höra att det hade sagts bakom ryggen på mig, i en tvist i tingsrätt för en tid sen, dit jag inte var inkluderad eller inbjuden trots att majoriteten disussioner på något sätt handlade om mig, i ett fall som aldrig ens var mitt. Jag borde inte ens få lov att ha barn nära mig, sa de. De tyckte det. Människor som aldrig ens pratat med mig, träffat mig eller ens vet något om mig förutom den information som jag valt att publicera offentligt och som de valt själva hur de vill tolka mina ord. Jag blev en måltavla och jag var inte ens där. Men en majestätisk hög med utskrifter ur mina texter genom åren från blogg och social media var där men inte jag som är den enda som kan dementera, bekräfta och/eller förklara det egentliga simpla, för dessa immoraliska människor.

Och ord kan man alltid tolka hur man vill, och vrida och vända på tills det passar ens egna agenda och ändamål. Sen huruvida man har rätt i sina uppfattningar tycks irrelevant för egoistiska parasiter och även hur man väljer att ta sig dit – med alla medel möjliga, bara för att vinna. För att VINNA är för somliga viktigare än moral, heder och ära men framförallt- sanningen. Och det tragiska i denna horribla tvist – oskyldiga människors liv som inte ens får den lilla gnutta mänsklighet att få en chans att försvara sig när man blir falsk anklagad – utan, på det fegaste sätt av de alla – demolera andra människors rykte med bestialiska medel, är att det kan förstöra något vitalt.

Och i sina desperata försök att bara VINNA så har man istället lyckats att förstöra det allra viktigaste i livet för en förälder och man gjorde sig själv en björntjänst och sårade den människan som man ska älska mest av alla och skydda.

Jag är stor nog, och stark nog, att kunna se detta för vad det är. Jag kan skilja en sanning ganska lätt från lögner och förtal. Men den största förlusten trots allt, var det inte jag som fick bära.

Människor kan tro vad de vill om mig. De kan tolka min blogg och alla texter i social media precis hur de vill. Men jag VET. Min man VET. Alla mina sex barn VET vem jag är och hur jag är. Och det är så långt ifrån den verklighet de ignoranta byggde för sig själva.

Min familj kan ingen krossa. Ante omnis mea familia.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Jeanette skriver:

    Heja dig och din fina familj! Karma is a bit h, det kommer tillbaks till de vidriga! ?

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.