Vattenkrig och anabola!

Pojkarna fick för sig att de skulle vattna blommorna här hemma ikväll. Så de sprang fram och tillbaka mellan kranen i köket och alla växterna. Sen fick jag för mig att överraska dem så jag letade fram vattenflaskan och jagade dem och sprutade vatten på dem. VATTENKRIG!! Phini blev först skitsur på mig men såg det roliga i det sen. Hans leende dog bort när han insåg att han INTE fick flaskan, hahaha! Så han öppnade fönstet och tog en handfull med snö och jagade mig. Men morsan är smart, hon. Jag låste in míg på toa. Han sa till mig att komma ut. “Lovar du att inte kasta på mig?!” frågade jag genom den stängda dörren. “Jaaaa!! Jag LOVAR” ljög min skitunge som kastade snö på mig så fort jag öppnat dörren. Det visste jag naturligtvis om att han skulle göra. Sen jagade jag dem och kittlade de bägge fördärvade och deras genuina skratt klingar fortfarande inom mig.

Vi är inte riktigt kloka i denna familjen mellan matkrig och vattenkrig?

foto 116 (Medium) Fläskpannkaka till middag idag minsann. Sådär efter gårdagens blodkorv med bacon. Bacon två dagar i sträck, vilken skandal! Phini åt med god aptit och Laaiti fick något godkänd. Mina fläskpannkakor blir alltid sådär äckligt muterade och växer över formen. Fläskpannkaka på anabola.  Idag fick jag sänka den efter halva tiden för att den hade växt upp för mycket. Sanslöst, det där med mat. Nu slipper jag matlagning på två dagar eftersom barnen ska vara hos mormor lite.

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. sandra skriver:

    Min familj dvs mamma, pappa & sambon har också en jäkla massa krig, godis krig hade vi sist & jag fick en godis svamp i ögat, men det är ju exakt så det ska vara. Varmt & kärleksfullt *hart*

  2. frida skriver:

    sånt är så kul, släppa loss och bara busa fullt med familjen. matkrig och vattenkrig är det minst en gång om året hemma hos min päron :)

  3. Therese skriver:

    Det är ju kul att busa *woohoo*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com