ante omnis mea familia

Vecka 25, minsann

Det gick bra hos barnmorskan igår. Hon tog urinprov, och några av mina provsvar hade redan kommit. Fick bland annat veta att mitt järnvärde nu ligger på 112. Så några månaders trippeldos av järn har hjälpt, även om min mage längtar tills kuren är över.
Hon tog mitt blodtryck, kände, mätte och lyssnade på magen och där ser allt okej ut. Hon undrade om man inte ska ta ett extra tillväxtultraljud och skrev upp det i sina anteckningar för att lämna till läkaren. Det blir i vecka 28 i så fall.
Vi diskuterade blödningarna och hon tyckte samma som läkaren, att jag får ta det lugnt, hålla koll och söka om jag blöder mer. Check.

Tänk att vi redan är i vecka 25. Tiden går fort. När ska jag börja ojja mig om att handla hem allt vi behöver? Vi har lite kläder, vi fick en napp & en nappflaska i ett babypaket. Men ni vet ju vilken lång inköpslista man har när man väntar barn.
Vi har pratat löst om vilken typ av barnvagn vi vill ha men kanske inte riktigt bestämt oss. Vi vill definitivt ha en bärsele.
Sen är det ju säng. VI har diskuterat Stokkes mini, den är ju så himla SÖT!!! Men fruktansvärt dyr, i synnerhet om man ska ha alla delar till den, den bygger man ju ut efter hand.
Sen vill jag nog ha ett babynest. De ser så himla mysiga och trygga ut, ombonade.
Vad är det mer.. Fler flaskor, fler nappar. Nån filt. Ja, massvis…

Dags att diskutera när och vad vi ska påbörja detta projektet.

Vecka 25!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

6 tankar om “Vecka 25, minsann”