Veckan som kommer, en aning planerande

Måndag morgon, mina vänner. Måndagmorgon och sommarlovs vecka för Phini medan Laaiti spenderar en dag med bus på dagis med alla sina kompisar. Och lilltjejen här hemma tultar omkring sådär nöjd som bara en bebis en kan. Helgen är mig nu förbi och jag packade ner den i min minnesdungeoun igår. Jag lärde mig läxor i helgen. Do’s and Don’ts inför framtiden. Sånt är bra – man är aldrig för gammal för att lära sig.

Egentligen skulle Alma komma och hälsa på idag men hon blev inringd till jobb och en ensam småbarnsmorsa tackar sällan nej till jobb. Inte de duktiga i alla fall. Så hon avbokade med mig för att jobba istället och det är mer än okay för min del – jag hade gjort likadant. Vi är fortfarande unga (hon i alla fall) och kan ses nån annan gång.
Veckan bjuder inte på något fenomenalt, bortsett från ett möte med en bloggläsare som Emma arrangerat med mig i bakgrunden. Författaren till bloggen “Vägen till ett barn” semestrar i Skåne och Emma, som också läser hos henne (förmodligen oftare än mig eftersom jag är förbannat kass på att läsa bloggar) tyckte det kunde vara kul att passa på att ses. Så jag hänger på. Jag tycker ju att det är skitskoj att träffa läsare och bloggare när man följt varandra på håll.

På lördag fyller jag år. Jag blir, efter en mindre diskussion med min mamma, 32 år! Jag fick för mig att jag blev 33 men mamma var säker “Du blir 32! Tror du inte jag vet hur gammal min egen dotter är!” tjoade mamma. Men JAG borde väl veta hur gammal jag själv är?! Bevisligen inte. Så jag sitter och funderar på om man ska bemöda sig att göra en önskelista eller om jag ska skita i det som alltid annars, man får ju aldrig vad man önskar! Ingen jävel ger mig en ny bil eller en diskmaskin eller en villa med trädgård! Men småsaker får man lov att önska sig, det är mer ok. Det känns som om det är mer okay att önska sig realistiska saker och sen låtsas jag som om jag inte vill ha en ny bil. Alls.
Så jag vill ha boken “The Secret: Kraften” av Rhonda Byrne. Det ska vara uppföljaren till The Secret (vars dvd jag inte hittat svenska undertexter till på nätet och översätter manuellt själv vilket är ett tidskrävande, drygt skitjobb).
Nagellack kan man inte få för mycket utav och nagelsaker. I’m loving it!
Och jag är kanske världens tråkigaste människa som faktiskt älskar att få presentkort. Jag älskar shopping men kan jag slippa betala så gör jag det. Presentkort is the shit!
Men utöver allt det.. så vågar jag nog påstå att jag inte önskar mig så mycket annat. Nu har jag ju skalat ner min önskelista med alla de saker som man aldrig får, för jag antar att den listan kan göra betydligt längre.

Nu kallar dagen på mig. Ska försöka bättra mig med bloggen och återgå till att vara en regelbunden, frekvent författare. Jag har varit dålig och många har sagt det till mig. Förlåt.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. Selenea skriver:

    Ser fram emot att träffas! Jag har ju en fördel som vet hur ni ser ut, men nu får ni ett ansikte till mitt nick i alla fall… ;-) Alltid spännande att få träffa er i verkligheten, speciellt som jag har följt er ett tag…(och ni mig).

    Kram!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.