Vem bekänner sin hemliga crush?

Vilket sätt att vakna på en ledig lördag! Mina två söner vaknade oförskämt tidigt och kollade på TV, lekte och tjatade om frukost. “Mamma jag vill ha GRÖÖÖÖÖT” sa de bägge två. När klockan var runt 8 pallrade jag mig ur sängen, något besviken över ännu en förlorad sovmorgon. Jag satte igång kaffekokaren och spisen och kokade gröt på rågflingor till mina pojkar. Vad besynnerligt det är, att de ville ha det, för det är inte det minsta gott, om du frågar mig. Men de åt vars två portioner. Vilket sätt att vakna på en ledig lördag…

Jag tog det ganska lugnt och gjorde mig iordning för en kärleksfull valentine och sitter fortfarande, nu runt lunch, och hoppas att nån jävel ska bekänna sin kärlek till mig. Ett ynka sms, är det för mycket begärt? Var fan är alla in hemliga beundrare?!

Vi gick hem till Pernilla, drack kaffe VS saft och lekte med hennes hund Daisy en liten stund och just när vi skulle gå hem ringde min mamma. “Var är ni? Jag var precis hemma hos er”. Min mamma har nyckel hem till mig och det är bekvämt, med barnen främst. Ma casa, su casa. “Jag har handlat lite till er! Choklad, paj, mjölk, cigg..” Min mamma är underbar. Kan man begära en bättre förälder? Jag blir 30 i år men min mamma tar fantamig fortfarande hand om mig som om jag vore en liten tös. Och hon gör sådana spontana fina saker, som betyder så mycket.  Att hon tänker på mig när hon är i affären och handlar till mig utan att jag bett om det, betyder mer för mig än en dyr födelsedagspresent.

Madde och Alicia är på väg hit och ska fika lite kaffe/thé och senare idag ska jag och pojkarna äta middag hos mina föräldrar. Jag mer eller mindre bjöd in mig själv i torsdags när jag kom hem från jobb. “Jag tänkte att vi kunde komma bort nu i helgen. Äta er mat eller nått” sa jag till mamma. “Ja.. jo men gör det. Vad vill ni ha? Ska jag göra en stek?” Hell yea, mama! Så det blir stek hos mina föräldrar idag.

Va kvällen erbjuder vet jag inte. Jag väntar fortfarande på att nån jävel ska bekänna sin kärlek. Jag hade hoppats på en anledning att skaffa barnvakt men det verkar inte så.

Happy Valentine.
Må det bli kärlek i överflöd för er andra.
Andra går utan.

Bitter?
En aning.

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Emma skriver:

  Positivt tänkande, sötnos, hur går det? :D

 2. Karin skriver:

  Det var ju också en dag att vara bitter över, en komersiell tramsdag, men även jag drogs med och var tvungen att säga happy valentine så jag gör väl det igen (fast jag är ju ingen beundrare så jag räknas väl inte…)! Ha dé

 3. Sarah skriver:

  Jag bojkottar sånt här jävla skit för egen del.
  Nåde den som skulle få för sig att köpa ngt,
  det åker i soporna illa kvickt.
  Dottern kan dock inte hjälpa mammans åsikter¨
  och har därför fått fika på stan och present.
  Jag tror hon nöjer dig med det.
  Önskar dig iaf en trevlig lördag med god mat
  Kram

 4. alma skriver:

  i love you baby! always have always will!

 5. Andie skriver:

  Hoppas du får en mysig alla *harrt* dag även om ingen ännu bekännt sin kärlek.

 6. Thom skriver:

  ….någon som gjort det nu…… :)

 7. Therese.A skriver:

  Du har världens bästa mamma.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com