Vem är far till barnet?

Vilket erbjudande jag fick. Det var lite som en scen direkt ur en maffia film “They made me an offer i can’t refuse” och deras erbjudande innehöll förkortningen “AC”. Jag fick alltså ett mail på facebook från mamman från dagis. Hennes dotter går på samma avdelning som Laaiti och hon och jag var lite gravida samtidigt. Samma mamma jag fick låna angelsound utav och som även lämnade ett paket blöjor till oss på Laaiti’s hylla på dagis. Vilken generös och underbar kvinna hon är, Nina.
Så jag tackade ja till hennes erbjudande att få svalka mig i deras babyvänliga vardagsrum medan mina söner glatt plaskade i deras pool med deras dotter. Jag och Nina satt och pratade hur länge som helst och jag trivdes i sällskapet och kom på att jag faktiskt gillar henne. Faktiskt! Fan vad fel det låter, men ja, ni förstår nog vad jag menar.

Efter det besöket gick vi till ICA (alldeles för varmt att gå dit men ljuvligt inne i den svala butiken) och köpte 3 liter läsk och kassler. Oh yes. Sen satte jag mig framför fläkten här hemma som jag lånat av mina föräldrar och ville helst inte förflytta mig men så blev självfallet inte saken.

Idag låg det ett brev i postboxen från familjerätten…
Fortsättning följer – i ett låst inlägg.

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. patruska skriver:

  vill inte komma till staffanstorp säger du? nejhä då hoppas jag inte han har vägarna förbi tomelilla (HAHA) någongång heller då jag och en hel del polare här läser din blogg och vet villken skitstövel han är, eller vägarna förbi malmö eller stockholm eller göteborg eller luleå ect, you name it. lika bra att han flyttar till Antarktis för jag antar att du inte har så många läsare där eller?? *skjuta*

 2. emelie skriver:

  Hej
  Undrar om ja får läsa dina låsta inlägg??
  Grattis till dottern

 3. malin skriver:

  En klen tröst kanske.. men du är inte ensam om att ha en dotter med en man som inte har alla hästar hemma.
  Själv fick jag nyligen sms från den där människan om hot om ensam vårdnad…!!! Orkar inte ens förklara hur fullständigt korkat det är..! *bam*

  Hoppas ditt brev från familjerätten innehöll BRA saker :-)

  /m

 4. Hej!

  Jag har följt din blogg väldigt länge nu.
  Kommenterar dock extremt dåligt nu för tiden.
  Kanske kommer du ihåg mej kanske inte :)
  JAg undrar iallafall om det finns möjlighet att få lösen till dom låsta inläggen igen? Hade lösen förr, men är nog inte samma längre och jag har tappat bort det. Iallafall så lovar jag att lämna några spår här lite oftare. Sen måste jag ju säga Stort grattis till den lilla söta tjejen, skäms lite att jag inte gjort det tidigare. Men har själv en liten hemma så inte alltid man har händer lediga till att skriva bara klicka ;)

  Ha det bra!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.