ante omnis mea familia

Överföringar & transaktioner

Jag har haft samma bankkonto sen jag var 14 år. Kan ni tänka er det. Med lite snabb matematik har jag alltså haft det kontot i 17 år och jävlar vad jag känner mig gammal helt plötsligt haha.
I 17 år har jag haft samma bankkonto men aldrig brytt mig om att lära mig mitt kontonummer. Kan ni era, utantill? Jag har inte ens mitt uppskrivet nånstans, har ni det? Jag har bara ett konto och har aldrig känt att jag behöver fler. Jag vet vänner som har olika konton för olika saker men det har jag aldrig behövt.  Med andra ord har jag noll koll. Jag kan förvisso logga in på internetbanken och bara kika där när jag behöver de uppgifterna och det är så det har fungerat för mig.
De senaste dagarna har jag suttit med transaktioner och överföringar från olika håll och kanter och det slog mig att jag hade nog dragit fördel av att kunna det utantill. Jag hade problem med en överföring från paypal och pengarna skickades tillbaka och idag gjorde jag ett försök till att föra över mina pengar och det kändes mer lyckat denna gången men jag ropar hej först  när pengarna finns på kontot.
Nån annan som har erfarenhet av paypal VS bankkonto?

Pojkarna var i alla fall schyssta i morse. Jag hade inte riktigt somnat i natt när en liten pojke tassade in i mitt rum och kröp ner i sängen bredvid mig. I morse vaknade jag av att ännu en liten pojke kröp ner på min andra sida. Det var ju lite mysigt men trångt. De gick upp tidigare än mig och satte sig i sin soffa på sitt rum och tittade på TV. Phini var inte sugen på att äta upp sin macka för att han har en lös tand. En till, bredvid den andra han tappade. Stolta unge! Denna gången finns det åtminstone lite mynt i vår sparbytta som inte kommer stjälas av lowlives!
Phini pratade om bebisen halva morgonen och verkar genuint intresserad och tycks längta till hennes ankomst. Han berättade för mig att jag måste vara naken och visa snippan när  bebisen ska födas. No shit, sherlock.. haha. Tack för infon.
Min mamma är stolt hon med, som fortsätter att skryta om flickebarnet jag bär och äran att få närvara när hon föds. Stolta mormor.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

12 tankar om “Överföringar & transaktioner”