Våga ♥ BRIS!

När jag var yngre hade jag det som de flesta av er vet, jävligt jobbigt. Det var svårt, om inte nästintill omöjligt, att våga öppna upp sig för en vuxen när man blivit sviken av så många vuxna. Man vågade inte riktigt lita på. Jag minns att jag faktiskt ringde BRIS några gånger men vågade ändå inte prata utan la på luren. Men det var ju ett steg i rätt riktning.
Idag känner jag att jag skulle vilja arbeta med något liknande. Kanske sitta i hjälptelefon och ta emot samtal och vara ett stöd för barn och ungdomar? BRIS är faktiskt bra. Det är bra att det i alla fall FINNS nånstans att vända sig när man behöver prata.
Jag behöver kanske inte gå in på allt som var jobbigt för mig, det finns att läsa på min blogg om man bara klickar runt lite. Men jag vet i alla fall hur det kan kännas, hur man kan må.

Bloggare vågar ♥ BRIS!
Till BRIS kan du höra av dig när du behöver prata med en vuxen som lyssnar. Alla upp till 18 år är välkomna till BRIS telefon, mejl och chatt. Men vi märker att äldre tonåringar inte hör av sig lika mycket som unga.
Tänk att många unga mår dåligt, men att inte alla vågar prata om det med någon. När du vågar hjärta BRIS är du med och visar att alla har haft något på hjärtat. Att det brukar kännas bättre när man pratat om det med någon. Våga ♥ BRIS!

bloggarevgarhjrtabris_v2_103595733

Telefon: 116 111
Mejl & Chatt: http;//www.bris.se

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. jasas.se skriver:

    http://jasas.se/2010/08/25/vga-hjrta-bris/ – gjorde detta på min blogg, också. Så klart! :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com