ante omnis mea familia

Vi Föräldrar – Intervju!

Vi föräldrar - intervju/mail Igår fick jag ett mail från en frilansjounalist som gör ett reportage för Vi Föräldrar. Hon undrade om hon kunde få intervjua mig om köp i samband med att man får barn. Naturligtvis ställde jag upp. Jag tycker det är kul att bli intervjuad, särskilt som det är ämnen som ligger mig varmt om hjärtat av olika anledningar. Hon skulle intervjua olika familjer och jag antar att jag hamnar i kategorin ”Ensamstående mamma”.
Idag ringde hon mig och vi pratade över telefon. Hon ställde frågor och jag svarade så gott jag kunde. Det slog mig att jag inte ens reflekterat över sådana saker som hon undrade om och jag kände att jag egentligen inte hade några direkta svar att ge henne. När man i efterhand tänker igenom i lugn och ro dyker det upp en massa ”Shit, jag skulle ju nämnt DET” – grejor.

Hon var väldigt trevlig att prata med och hela samtalet var avslappnat. Innan vi sa hejdå så var jag tvungen att fråga henne var hon hittade mig..? Jag blev varken chockad eller förvånad när hon sa att hon hittat min blogg på nätet.  Hon sa något i stil med att när hon sett min blogg/läst hade hon tänkt ”Gud vilken häftig tjej, henne vill jag intervjua”.

rock onDär ser ni, min blogg är bra för både det ena än det andra!

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

8 tankar om “Vi Föräldrar – Intervju!”

%d bloggare gillar detta: