Vi Föräldrar – Intervju!

Vi föräldrar - intervju/mail Igår fick jag ett mail från en frilansjounalist som gör ett reportage för Vi Föräldrar. Hon undrade om hon kunde få intervjua mig om köp i samband med att man får barn. Naturligtvis ställde jag upp. Jag tycker det är kul att bli intervjuad, särskilt som det är ämnen som ligger mig varmt om hjärtat av olika anledningar. Hon skulle intervjua olika familjer och jag antar att jag hamnar i kategorin ”Ensamstående mamma”.
Idag ringde hon mig och vi pratade över telefon. Hon ställde frågor och jag svarade så gott jag kunde. Det slog mig att jag inte ens reflekterat över sådana saker som hon undrade om och jag kände att jag egentligen inte hade några direkta svar att ge henne. När man i efterhand tänker igenom i lugn och ro dyker det upp en massa ”Shit, jag skulle ju nämnt DET” – grejor.

Hon var väldigt trevlig att prata med och hela samtalet var avslappnat. Innan vi sa hejdå så var jag tvungen att fråga henne var hon hittade mig..? Jag blev varken chockad eller förvånad när hon sa att hon hittat min blogg på nätet.  Hon sa något i stil med att när hon sett min blogg/läst hade hon tänkt ”Gud vilken häftig tjej, henne vill jag intervjua”.

rock onDär ser ni, min blogg är bra för både det ena än det andra!

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Pernilla skriver:

  Coolt, hade jag varit reporter hade jag också velat intervjua dig=)

 2. Incka skriver:

  Din blogg är riktigt bra och inspirerande..! När jag blir mamma vill jag vara ungefär som dig! :)

 3. MaddeMad skriver:

  Jag har sagt det om och om igen. Nu säger jag det igen….. Du kommer att bli en kändis. Och nu har steget kommit… GRATTIS vännen min!
  Den tidningen SKA jag ha & ta m till mitt jobb & berätta om dig! Min kändisvän… :)

 4. Anna skriver:

  Shit du är värsta kändisen.. :) Super kul för dig tjejen.. :)

 5. Maria Malmgren skriver:

  det är väl klart att människor är intresserad av dig gumman..;) underbar med stort U..;) .. får titta i tidningen nästa gång..;) få kanske passa på att göra reklam för andra ”kändisar” haha.. som min lilla syster som är modell.. hon sitter på 2 stora posters PRECIS utanför triangeln i julunderkläder haha..;)samt 3 sidor på gågatan & gustav adolfstorget.. för affären Femilette;) och sen bröllopsmagasinet.. novemberutgåvan.;) grymt va.;) haha Kramar Maria

 6. Ninna skriver:

  Fasen vad skoj, jag är flitig prenumerant på just Vi Föräldrar så jag ser framemot att få läsa om dig även där :-)

 7. Carita skriver:

  Vad kul med intervju :) Den vill jag se sen, du får säga till när numret finns att köpa :D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com