Vi har sått frö! 

Jag har fått för mig att jag ska lyckas ändå! Trots att jag inte har en susning om vad jag sysslar med så förr eller senare har jag fattat! 

Det är inte första året jag försöker. Det har hittills gått åt helvete dock. 

Såhär är det; jag har inte gröna fingrar. Även om några medium sagt att jag har det så nej. Bara nej. Jag har raka motsatsen till gröna fingrar, vad än nu det kan vara. Men intresset och motivationen finns där! Så jag fortsätter. 

Varje år sätter jag nått frö. Köper nån planta. De dör såklart, de som ens behagar att växa upp. The basics fattar jag liksom. Men sen går det åt helvete. Detta året verkar det än så länge gå förbannat bra!

Jag har en dröm om en mysig trädgård med massa grönt. Men ingen direkt plan eller susning. Det får bli ett projekt tills något överlever. 

Detta året fokuserar jag på ätbart. Jag har köpt svart & röd vinbärsbuskar. Hallon & björnbär. I pallkragen har jag sallad & morötter. Så vi får se om de vill leva. Sen har jag olika blommor. 

Sen har 5 livfulla, ätbara fröer grott väl – tomater, paprika, smultron, jordgubbar, vattenmelon. Det är bara ärtan som faktiskt växer saktare just nu. Kanske för att den står utomhus.. Men den ska vara där. Och växa i sin egen lilla takt har jag bestämt. 

Nån gång, för eller senare, så har jag fått kläm på detta. Fram tills dess tänker jag fortsätta och lära mig av moder natur. Och google! 

   
     

  

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Lina cronier skriver:

    Hejja!
    Jag håller tummar och tår för dig :)

    Mvh mästerbalkongodlaren ;)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com