ante omnis mea familia

Vi hörde bebisens hjärta slå..

Så. Nu har jag spenderat alldeles för mycket tid med bloggen idag och det trots att ni förmodligen inte ser en enda liten skillnad. Bortsett från de klickbara smileys ni ser när ni ska kommentera, som ni så flitigt kommer att använda, eller hur! Om de nu hade funkat igen..

Jag tog mig an att uppdatera WordPress vilket faktiskt inte är ett klick bort. Men jag lyckades och passade på att uppdatera lite plugins och ändra lite här och där. Detta har alltså varit mitt sidoprojekt idag.

I morse ringde Madde mig och ville ha med mig som stöd på ett besök till MVC. Jag kunde inget annat än att tacka ja, väldigt hedrad att hon valde just mig, att följa med henne.
Jag och Madde fick höra bebisens hjärta..! Fräck som jag är, där jag satt i bakgrunden, hoppade jag upp med mobilen och ställde mig bredvid barnmorskan och satte min mobil vid högtalaren som barnmorskan höll i. Jag sket fullständigt i vad hon tyckte. Jag spelade såklart in bebisljuden..!
  Bebisens hjärtljud!
Jag minns när Madde ringde mig en kväll och berättade att hon är gravid. ”ÅÅÅH VI SKA FÅ EN BEBIS” tjöt jag. ”Se till att vi får en flicka, Madde, vi har redan pojkar!” kommenderade jag min vän. Jag känner mig… delaktig på något jävla vänster, trots att det varken är jag som är gravid eller har befruktat henne. Jag antar att det kan bero på att Madde är systern jag aldrig fick.
Därefter tog Madde en korv i korvkiosken, jag tog en glass (såklart?). In på ICA och handlade lite och hämtade paketet till pojkarna som väntade. Jag har nämlingen köpt varsin hjälm till dem så nu är det dags att jag lär dem hur man cyklar snabbt som fan!

Pojkarna somnade bägge två mot eftermiddagen. Först kom Laaiti och kröp upp i mitt knä när jag ströklickade vid datorn. Innan jag visste ordet av hade han somnat i mitt knä. Jag la honom i min säng och satte igång en film till Phini som han ville se. Han tröttnade efter 5 minuter som vanligt, kom in till mig och kröp upp i mitt knä, klappade min kind, pussade på mig hela tiden och sa ”jag älskar dig mamma” innan han somnade med kärleksord i mun, halvsittandes i mitt knä, med sitt lilla huvud mot mammas bröst.  Det låter klyschigt, men så var det. *hart*

Pojkarna kom in i mitt sovrum där min dator står, häromdagen när jag satt i photoshop och gjorde darkart på ett foto av mig. De reagerade starkt på bilden där mamma såg hemsk ut. Jag hade en stenvägg som overlay som gjorde att min hud såg uppfläkt ut. ”Mamma, det är inte fint..!” säger pojkarna unisont. ”Tycker ni inte det..? Jag tycker det är lite coolt..” svarade jag pojkarna. ”Nej, mamma.. du ska vara fin. Ha inte bilden så!”. Så jag tog bort den igen och bestämde mig för att göra bilden när de sover haha.

Ikväll blev det andra bilder på mysiga barn vs ledsna barn vs glada barn.

Phini var jättesur för att jag inte sträckte ut tungan på bilden ovan, sen började han lipa för att jag inte ville att han höll upp handen framför kameran. Så jag tog foto på en tjurig Phini och när han såg hur JAG såg ut bredvid honom, som kom som en chock, började han asflabba och jag tog då bilden till höger här under. Haha.. Det är lätt att roa små barn.

 

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 tankar om “Vi hörde bebisens hjärta slå..”