ante omnis mea familia

Vi kvinnor och våra orgasmer

Jo jag kollade faktiskt på programmet igår.
Jag personligen kan inte sluta förvånas över kvinnors okunskap om sin egen kropp. Det låter inte normalt eller logiskt någonstans att en kvinna inte ens vet var sin egen klitoris sitter, för mig tillhör det den mest fundamentala allmänbildning. Vi vet var våra armar, ben, näsa pch ögon sitter. Om jag frågar en kvinna vart hennes näthinna är placerad vet hon säkert det med. Hon vet var hon har röven henne men inte klittan. Tss, tss..

rabbit-pearl Och om en kvinna inte vet hur hennes egen kropp ser ut eller fungerar och inte kan tillfredställa sig själv så kan hon inte förvänta sig att en man någonsin ska kunna tillfredställa henne heller – Män har mindre kunskap om våra kroppar än vad vi har. Och alla kvinnor är skapta olika, alla ser inte likadana ut och alla njuter inte av samma sak som en annan kvinna, alltså måste vi själva komma underfund med det. Det finns ingen garantibok med Orgasmens A-O som garanterat fungerar på alla kvinnor. Min klitoris ser förmodligen inte ut som alla kvinnors och jag får inte orgasm likadant som andra kvinnor.

Så är det bara.
Därför kan jag tycka att det är bra att dessa kvinnor kan få en snabbkurs om deras egen anatomi och lära sig/upptäcka vad de tycker om och njuter av.

Sex är inte lika tabubelagt längre som det var förr men onani är. Särskilt kvinnor som onanerar. Det är tabubelagt och så fyllt av skam att kvinnor hycklar och ljuger lite sådär blygt men uppenbart.. ”Nej jag har aaaaaaaaaaldrig onanerat, usch!”. Eller hur. Dra den för någon annan. Och de få kvinnor som faktiskt inte har tillfredställt sig själv tycker jag nog allt lite synd om, de går miste om mycket. Orgasmer är något av det mest avslappnande och drar ner på vardagsstressen och det kan vi alla behöva lite då och då.

Och jag förstår inte varför det ska vara så tabubelagt när det är så uppenbart, självklart och naturligt?!

Jag minns när jag var på sexpartyt hos Madde och vilken uppfriskande, intressant upplevelse det var för mig. Det var inte alls så fnittrigt som jag trodde det skulle vara. Alla kvinnorna var helt öppna och stoltserade med sina ”den där har jag, den är skiiiitbra!” (om du vill läsa inlägget från sexpartyt (som råkar vara samma inlägg som när jag piercade ALICE) klicka här). Och med ens gick det upp för mig just hur naturligt det är och att det faktiskt inte finns någon skam i det alls..

Så mitt råd till kvinnor är – masturbera mera! Alla kvinnor borde ha en rosa liten bunny!
Lär känna din egen kropp och klitoris och ta reda på vad DU njuter av och med ens kommer ditt liv vara mer avslappnat. Tror jag..

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

18 tankar om “Vi kvinnor och våra orgasmer”

%d bloggare gillar detta: