Vi kvinnor och våra orgasmer

Jo jag kollade faktiskt på programmet igår.
Jag personligen kan inte sluta förvånas över kvinnors okunskap om sin egen kropp. Det låter inte normalt eller logiskt någonstans att en kvinna inte ens vet var sin egen klitoris sitter, för mig tillhör det den mest fundamentala allmänbildning. Vi vet var våra armar, ben, näsa pch ögon sitter. Om jag frågar en kvinna vart hennes näthinna är placerad vet hon säkert det med. Hon vet var hon har röven henne men inte klittan. Tss, tss..

rabbit-pearl Och om en kvinna inte vet hur hennes egen kropp ser ut eller fungerar och inte kan tillfredställa sig själv så kan hon inte förvänta sig att en man någonsin ska kunna tillfredställa henne heller – Män har mindre kunskap om våra kroppar än vad vi har. Och alla kvinnor är skapta olika, alla ser inte likadana ut och alla njuter inte av samma sak som en annan kvinna, alltså måste vi själva komma underfund med det. Det finns ingen garantibok med Orgasmens A-O som garanterat fungerar på alla kvinnor. Min klitoris ser förmodligen inte ut som alla kvinnors och jag får inte orgasm likadant som andra kvinnor.

Så är det bara.
Därför kan jag tycka att det är bra att dessa kvinnor kan få en snabbkurs om deras egen anatomi och lära sig/upptäcka vad de tycker om och njuter av.

Sex är inte lika tabubelagt längre som det var förr men onani är. Särskilt kvinnor som onanerar. Det är tabubelagt och så fyllt av skam att kvinnor hycklar och ljuger lite sådär blygt men uppenbart.. ”Nej jag har aaaaaaaaaaldrig onanerat, usch!”. Eller hur. Dra den för någon annan. Och de få kvinnor som faktiskt inte har tillfredställt sig själv tycker jag nog allt lite synd om, de går miste om mycket. Orgasmer är något av det mest avslappnande och drar ner på vardagsstressen och det kan vi alla behöva lite då och då.

Och jag förstår inte varför det ska vara så tabubelagt när det är så uppenbart, självklart och naturligt?!

Jag minns när jag var på sexpartyt hos Madde och vilken uppfriskande, intressant upplevelse det var för mig. Det var inte alls så fnittrigt som jag trodde det skulle vara. Alla kvinnorna var helt öppna och stoltserade med sina ”den där har jag, den är skiiiitbra!” (om du vill läsa inlägget från sexpartyt (som råkar vara samma inlägg som när jag piercade ALICE) klicka här). Och med ens gick det upp för mig just hur naturligt det är och att det faktiskt inte finns någon skam i det alls..

Så mitt råd till kvinnor är – masturbera mera! Alla kvinnor borde ha en rosa liten bunny!
Lär känna din egen kropp och klitoris och ta reda på vad DU njuter av och med ens kommer ditt liv vara mer avslappnat. Tror jag..

Du gillar kanske också...

18 svar

 1. MansonDust skriver:

  Vi såg också på det där. Eller halva i alla fall. Tycker det är förvånande att vissa inte visste var slidan var utan trodde att urinröret var det.. *huh* Låter nästan som killar, jag fick minsann undervisa min sambo i att vi inte alls kissar från samma hål som vi har sex med & föder barn. Det hade han trott ! Haha.

 2. Marie skriver:

  Jag tror det är 99 procent av killarna i tonåren som onanerar men bara typ 30% av tjejerna som gör det. Skrämmande.

 3. Hanna skriver:

  Tycker också det är tragiskt att kvinnor inte vet vart dem har sin klitoris! Jag visste nog det innan jag ens visste vad en klitoris var, egentligen. Hahah..

 4. Sandra skriver:

  I *hart* MY BUNNY!
  It’s my true love…

 5. MittLivSomJag skriver:

  Halleluja!
  Min nya MrRabbit ligger och väntar sedan det senaste sexpartyt.. bara att hämtas när jag kommer hem!

  Ja, myn NYA… den gamla.. gick.. eh sönder *skratta* *kjerlek*

 6. Flisan skriver:

  Jag tycker som alltid att det är synd att originalet inte räcker… Killar tycker kanske det är lite fräckt med dildos mm och om tjejen leker med den själv eller tillsammans med sin partner. MEN se den tjejen som skulle accepera att killen säger precis under sexakten. Nä du…det här är inte tillräckligt bra för mig och börjat blåsa upp sin docka…Titta du på lite så fixar jag detta själv :S

 7. Malin skriver:

  Jag är snart 29 år och har aldrig fått orgasm. Det är inte så att jag inte njuter av sex ändå. Men har aldrig fått uppleva den där explosionen av njutning. Jag har onanerat mycket under mina dagar och äger en hel del sexleksaker, bl a mr Rabbit. Jag var ihop med en kille i 3 år som försökte få mig att komma utan resultat. Men jag har insett att bara jag själv kan få mig att komma. Men det känns omöjligt nästan. Jag har nästan gett upp. Tror det är 8 månader sedan jag onanerade sist.

 8. Nilla skriver:

  Hallå!!!!

  Aldrig skrivit här förut men varit inne och kollat läget då och då!!

  På tal om dildosar :) bad min mamma städa min lägenhet lite för jag och min kille kommer ner från Sthlm idag ………… Mamma ringer och säger du den där saken jag hitta … Vart ska du ha den ?? Kommer dock bli pinsamt att käka middag med henne ikväll men det bjuder jag på :P Ha en trevlig dag // Nilla

 9. Ida skriver:

  Lite tragiskt om man inte vet vart sin egna klitta sitter. Jag menar det är ju en gudagåva som inte har någon annan fuktion än njutning :* & självklart måste det vara fler tjejer som onanerar än de som vågar stå för det & är med i statistiken. *angel*

 10. Anna skriver:

  Ja jag håller med dig. Vi kvinnor ska onanera mera.. Och inte skämas för det.. *kjerlek* som sagt hr ska man kunna tala om för sin kille hur han ska göra det skönt för än om man själv inte vet…

 11. patruska skriver:

  yey Mr rabbit is the shit *cheer*

 12. Karin skriver:

  Apropå tabubelagt – ja lite. Jag kan inte ens skriva den kommentar jag vill på det här inlägget så jag skulle tro att jag är lite för pryd. *blush* och den där Mr Rabbit har jag aldrig träffat heller men jag tycker att jag har det bra ändå… någon kurs behöver jag heller inte då jag vet vart allt sitter och har en hemma som vet hur det används ;)

 13. Jessica Jönsson skriver:

  Man är ju uppfostrad med att det var fult typ. Inte för att någon sagt det rätt ut till mig utan det var underförstått. Så det är svårt att nu vara så öppen med det

 14. Emma skriver:

  Jag hade en silvrig förut… Men det blev kortslutning eller något. :D
  Det är roligt med leksaker, men det hjälper ju inte ett skit om inte ens man själv vet hur man vill ha det. Ingen funkar likadant som någon annan och jag funkar inte likadant som mig själv från dag till dag. Störigt, det där. Men där finns ju en viss person som brukar få det att funka för mig hur han än gör, så han flyttade jag ihop med illa kvickt. *kjerlek*

 15. Maria Malmgren skriver:

  *studs* i got a bunny :) *tihi* .. håller med dig … det är lite skrämmande samtidigt tror jag klart att dem plockar ut sånna ur den fråge grupp som skulle kunna göra programmet mer intressant :) vem fan vet inte vart sin klitta sitter-???

 16. Maria skriver:

  Har utmanat dig i min blogg :D

 17. Maria Malmgren skriver:

  alltså jag menar inte att ni MÄN vet vart det sitter.., men det hade varit kul om killarna oxå fick en lektion om hur kvinnan ser ut nertill *utan att det är porr*… hur många brudar ser ut som dem när man har sex? eller låter . *kjerlek* hahaha

 18. Therese Anerland skriver:

  Trist att det finns så många tjejer som fortfarande inte vet hur dom funkar och att dom inte ens vågar prata om det heller.

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com