Vi kysste ALLA grodorna, men ingen prins

Shit, vilken natt.. Jag har sällan om någonsin varit med om något liknande. Jag brukar tycka att jag verkligen släpper loss när jag är ute och festar men aldrig någonsin har jag verkligen släppt loss som jag gjorde inatt med Lotta på gamla Heartbreak.

Vä hemma hos Lotta korkade vi upp och det gick undan. Jag har itne druckit så mycket och kunnat stå upp på många år. Jag klämde i mig nästan en hel flaska Kahlúa själv och en bacardi breezer hemma hos henne och var lagom dragen innan vi ens var inne i Malmö. Taxichaffisen småflirtade med oss, antingen för att han hoppades att vi skulle ringa just honom på hemvägen eller för att vi bara är så förbannat sexiga.
Väl inne på klubben går vi rakt in som om vi äger stället med attityd som heter duga. Vi gick en sedvanlig runda för att känna av vibbar, stämning och för att kolla vem som var där och hur konkurrensen såg ut på marknaden just den kvällen.

När vi stod vi karaokebaren och såg oss omkring såg jag ett välkänt ansikte. Huvudet rakat och tatueringar i ansiktet och på den rakade skallen. Det var ju killen som öppnat en piercing/tattoo studio i Malmö. Jag berättade för Lotta som hastigast vem han är och när de öppnade och hur killen ifråga stått utanför köpcentrat där jag jobbar och delat ut flygblad om deras nyöppnade ställe. Jag fick också ett vi nått tillfälle, tills han (förmodligen) kom på vem jag är – konkurrensen vars område han egentligen inkräktade på.
Deras business har inte påverkat mig alls, jag har haft samma klientel trots att de öppnade.
Lotta tyckte att han var vinkelsnygg (=snygg från en vinkel) men jag ville inte hålla med. Vi gick vidare mot baren och inte långt därefter känner jag hur någon tar fatt i min arm och när jag vänder mig om ser jag ovannämna kille. Jag var säker på att han skulle säga at than känner igen mig, att han vet vem jag är eller prata om jobb.
"Ska vi dansa" frågade han. What? Jag var ju definitivt inte beredd på DET. Jag förklarade att vi nyss hade kommit och skulle inte dansa just nu. "Vi kan dansa sen, jag lovar" sa jag åt honom. Sen vände jag ryggen till och pratade med Lotta istället. Diss – Vi hade nyss kommit. Lotta och jag tog varandra i hand och ledde ut varandra till dansgolvet och då började det hela.. och slutade inte.
Fram till DJ:n på stora dansgolvet och dansade bredvid hans bås och en kille kom fram och sa "Det ser ut som ni vill dansa… " säger han och titar manande på dansgolvet. "Ja det gör vi ju. Ut dit ska vi sen" sa jag och vände blicken från honom i en klar diss. Jag minns honom från tidigare heartbreak besök då jag fick hota honom med stryk om han inte lät mig och mina vänner vara ifred, tänk att han tydligen glömt det redan eller är det en sådan vanlig sak att bli hoitad för honom att han inte lagt det på minnet?

Under kvällens gång gick vi på prinsjakt. Och när man letar efter en prins får man kyssa många grodor som itne förvandlas till någonting alls utan förblir grodor. Jag har inte fingrar att räkna hur många grodkyssar jag delade ut inatt. Om tanterna från "rent hus" hade besökt mig och Lotta för att ta prover på våra tungor hade de säkert hittat både det ena och det andra. Aldrig någonsin har jag kysst så många män (och kvinna) som jag gjorde inatt.
Männen blev som galna när de såg mig och Lotta åla oss mot varandra, kyssa varandra och slicka varandras urringning och när vi tittade på dem under förföriska ögonfransar och föreslår en trekant, tappade de hakan och talförmågan. Jag trodde att de flesta killar skulle ta chansen men de flesta blev förvånade, rädda och visste inte vad de skulle säga. DJ’n på stora danskgolvet blev vår tuggleksak. Vi förförde honom helt och hållet och jag undrar hur han sov inatt och vad han drömde om efter att han kysst både mig och Lotta – samtidigt. Tänk att tre tungor faktiskt får plats i en kyss. Fan vad kul det var, när han tittade på oss med uppspärrade ögon "FAN VAD NI ÄR PORRIGA!!" som en unge på självaste julafton och alldeles ivrig när han frågade oss "VAR BOR NI, VAR BOOR NI" när vi kom för att ta farväl. Ganska självklart att vi fick spelat ALLA låtar vi önskade, på prick klockslag med. Han var lindad kring våra lillfingrar – men främst våra tungor.

Under kvällens gång stötte jag även på kunder som jag piercat. En av tjejerna som jag piercat bröstvårtan på fick en kram och några minuter senare stod hon bakom mig på dansgolvet och ålade sig upp och ner mot mig. Jag känner inte henne..? Men körde på som om vi var bästisar.
I rökrummet frågade en kille mig om jag var på India på sistone. "Nope" svarade jag. Han såg lite förvånad ut "Men.. du jobbar väl där?!" frågade han undrande. "Inte idag" svarade jag och vi pratade lite om piercings. Han berättade att han varit därinne och skulle piercat bröstvårtan men ångrade sig. Han var en utav våra grodor under kvällen.

Den roligaste grodan jag kysste inatt var en slimfit kille med en trekvarts sleeve på högra armen. Han såg inte ut att vara en dag över 20 mnen tydligen var han till och med över 30. Lotta tyckte han var snygg, jag "fick" honom. Han var den grodan jag kysste mest unfder kvällen, antingen för att Lotta knuffade in mig i hans armar och gav mig inget val, eller för att jag såg att Fialisa (nej det är inte hennes riktiga namn) limmade på honom och det gick jag inte med på. Jag satte henne på plats – just som hon stod och dansade med honom, gick jag helt sonika emellan och satte mina händer om hans kinder och drog honom tätt intill och kysste honom och drog honom undan Fialisa och närmare mig. Sen vände jag på klacken och gick över dansgolvet för att kyssa en annan groda som visade sig vara just det – en groda. När jag sen såg att Fialisa limmade igen upprepade jag proceduren och grodan tackade aldrig nej till mig, jag tycktes ha förtur. In fact, jag och Lotta hade förtur till alla grodor. Det var kul att vara i centrum och i killarnas blickfång hela kvällen, det kändes som om vi bara kunde peka på vem vi ville ha. Våra händer smekte magar, armar och rumpor och vi kysses med  varandra och männen vi kom  åt, ingen gick säker.

Bild039 DJ’n på lilla dansgolvet mindes oss från förra gången vi var där och pussade hans rumpa och stod framför hans bås med pussmunnar. Denna kvällen fick han ordna livvakter som stod till ingågen till hans bås för att skydda sig från Lotta och mig. Det hjälpte inte mycket, vi ålade oss förbi livvakten genom att trycka upp rumpan mellan benen på honom och därmed hade han tappat sitt fokus på "släpp inte in de tokiga slynorna" – för in i båset kom vi och kunde pussa hans rumpa igen.

Jag vet – vi är helt jävla galna, Lotta och jag men fy fan vad det var ROLIGT. Vi släppte just precis ALLA hämningar en människa kan ha och gjorde vad vi kände för just där och då. Vi jiddrade inte med någon och ingen jiddrade med oss, inte ens flickvännerna som i vissa fall till och med drog ut oss på dansgolvet.

Vi lämnade heartbreak vid stängning – SOM SIG BÖR – och drog till Sibylla. En smal korv för mig och en burgare för en full jävla Lotta. Hon tog maten med sig hem och vi satt i hennes kök och skrattade åt natten tillsammans. Jag fick sova i hennes säng bredvid henne efter att vi bägge två gjort det fullständigt jävla klart för varandra att vi är INTE LESBISKA, inte ens BISEXUELLA, för att se till att ingen av oss tafsade på varandra under natten. För SÅ jävla full kommer jag nog aldrig bli att jag ska mjölka bröst. Lotta är snygg och har fina tuttar men hon tänder inte mig.. sorry. Not my cuppa tea, trots att hon är fin att kyssa. Om jag blundar tillräckligt hårt kanske jag glömmer att hon är Lotta, men inte mer än så.

Fy fan vilken OFÖRGLÖMLIG kväll, en av de bästa utekvällar någonsin – exakt, just precis, så det ska vara. Tack som fan Lotta. Älskar dig (men inte på DET sättet).

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Lotta skriver:

  Så många grodor och inte en enda prins. Missade vi några grodor??
  Tack själv för en skit kul kväll..:) Love ya bitch(inte jag heller på det viset)

 2. Jessica skriver:

  Hångelparty vart de visst iaf……

 3. Tale skriver:

  Sounds like you two had more than enough fun if you weren’t to find a prince too!
  Wouldn’t have helped how many frogs you were kissing, the prince was here at home with me. ha!

 4. MaddeMad skriver:

  Ha ha ha ni verkar ha haft väldigt kul ;)
  Kul att nån gång släppa alla hämningar. D tråkiga kan väl vara att folket förväntar sig det varje gång nu & e man inte på d hunmöret så kan d vara grymt jobbigt med hundvalpar överallt.
  Men fortsätt ert stuk. Festa & du…. festa lite för mig med :)

 5. Anna skriver:

  Ja här kan man ju verkligen snacka om att festa…. ;)

 6. Jenny skriver:

  Hmm.. känner igen den DJ´n vet du vad han heter? Tror att jag vet vem han är, men bilden är så suddig..

 7. BloggBeroende skriver:

  Hm.. låter som min 18-års-sommar, med den enda skillnaden att jag aldrig (med tre enstaka undantag) kroghånglar med ”Okändisar”

  Been there. done that.. returned the t-shirt ;)

  Att ni hade roligt är det enda viktiga… But watch out för evil talk. Många flix ser inte med blida ögon på dem som tar för sig och skitsnack sprider sig snabbt.
  Bl.a. bland småbarnsföräldrar som kan dissa dina ungars mamma inför sina ungar… Ya know what i mean?

  Tyvärr lever vi i ett sjukt samhälle.
  Rock on!

Lämna en kommentar!