Vi muterade en klassiker!

Idag tog Laaiti ledigt från dagis! Han ville vara hemma och hitta på nått med mig och jag tyckte det lät som en bra idé! Phini var ju hemma ons-fre förra veckan och fick massa mamma-tid så det är väl inte mer än rätt att boetie också får det. Så vi bestämde en bakdag tillsammans. Och så blev det. När vi hade vaknat och barnen fått frukost började vi med kladdmuffins! Sen gjorde vi kolakakor och sen gav vi oss på att mutera en klassiker: Hallongrottor. Hos oss blev det chokladgrottor med jordgubbsylt. De var faktiskt bara goda när de hade svalnat. Blev en aning rädd först att jag hade misslyckats med grottorna men de var goda -kalla.

Mitt i bakningsbestyr fick vi fikasällskap. De kommer när man bakar, de jävlarna. Mystiske Mannen övervakade och Laaiti visade hur man skedar sylt i chokladgrottor. Sen fick det provsmakas.
Bara så ni vet det så är det en myt att vägen till en mans hjärta går via magen. Han är fortfarande inte kär i mig så jag slipper allt sånt tjafs. Blev lite orolig, orka ännu en separation? Haha!

Sen kom det roliga kristaller och de minsta jävla pärlorna jag nånsin skådat, till nagelkonst. Det provades och måste fan finslipas. Snacka om detaljarbete. Men kul!

Nu ska jag försöka konvertera min ”nya vän”. Det blir The Secret på hög nivå. Och kanske en och annan kram. Och puss. Om han är snäll, den jäveln.

Du gillar kanske också...

1 svar

  1. anniz skriver:

    när kan jag komma? ;-) -anniz vill ha kaka men orkar inte baka-

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com