Vi tar en minisemester ensamma! 1


Semester, minsann!
Ja, i alla fall en minisemester för mig och Magnus.
Nina smsade mig i veckan och sa att stugan skulle vara ledig till helgen om vi ville låna den. Det första jag tänkte var att det är vår helg med Eljena och att hon kanske inte ville vara hos mormor Anki & morfar Dan. Hon brukar ju aldrig vara där och hennes trygghet och välmående kommer först. Men vi frågade henne vad hon ville – om hon också ville vara hos mormor Anki och morfar Dan med de andra barnen i helgen, så att vi kunde åka iväg lite själva och hon hade inga invändningar alls. Jag blev glatt överraskad att hon så glatt ville vara där. Så jag frågade alla barnen vad de ville ha för gott & sen införskaffade jag både chipsen och läsken och kinderäggen. Mina föräldrar hade inte heller några problem med att ha alla 4 barn hos sig under helgen – mamma har gjort planer med promenader och lekplatsbesök. Jag skickade över en slant till mammas konto – inte för att jag behövde eller måste utan för att jag vill. Jag vill ju alltid försöka göra rätt för mig.

Så vi körde efter att Magnus hade duschat och vi körde först till City Gross i Höör – en gigantisk City Gross! Vi köpte lite gott till oss, middag & frukost och nu är vi framme i stugan! En varm kopp kaffe, en mjuk filt i soffan och Magnus har satt igång en helt underbar brasa. Fram till söndag är det bara han och jag – en hel helg att rå om varandra och ladda inför kommande förlossning och livet som 5-barns föräldrar. Vi ska göra absolut ingenting. Ingenting. Inga måsten – bara njuta!!

Idag var Laaiti hemma från skolan. Han ringde från skolan runt 9 och hade ”ont i magen” och ”mådde illa”. Men när han kom hem så förstod jag att jag hade rätt i min misstanke om hans mammasjuka. Han sa det till mig. Han behövde en dag med mig och det fick han och det skäms jag inte ett dugg för. Men han vet att han inte behöver fibbla om saken. Han följde med mig på shopping idag då jag köpte en kaffekokare till stugan, gott till barnens fredagsmys och sen käkade vi lunch på McDonalds tillsammans. Han var så himla lugn och mysig, hjälpsam och kärleksfull och har varit så intensivt mammig idag och ville inte alls att jag skulle åka iväg. Han har verkligen förändrats sedan hans medicinering ”kickat in” och hans dos passar. Som natt och dag. Tills medicinen kanske behöver justeras – vem vet. Min älskade fina gosse som ringer mig helt apropå bara för att fråga hur jag mår och berätta att han älskar mig. Underbara människa.

Nej nu ska vi stugmysa! Ha en fenomenal helg – det ska vi!


Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

En tanke om “Vi tar en minisemester ensamma!

  • Jessica

    Så himla mysigt!!! Och vilken härlig kompis som är så givmild och lånar ut stugan. Hoppas ni haft det riktigt trevligt