Vi tog det från början.

Det var ju bara en tidsfråga. Det visste jag. Det var bara en tidsfråga innan vi skulle prata om min barndom hos psykologen. Det vet väl alla. Men att det skulle dröja så långt som det andra besöket förvånade mig, jag trodde man tog det från början. Nått i stil med ”1979 föddes jag med kejsarsnitt.”
Första besöket handlade nog mest om mina senaste 10 år. Idag gick vi ännu längre tillbaka.
Det kanske bara var som jag uppfattade det men hon tycktes förvånad över min sakliga och ”känslokalla” ton när jag återberättade år av sexuella övergrepp, misshandlar, mobbing och fetma etc. Men som jag sa till henne – detta har jag återberättat hundratals gånger, in och ut, fram och baklänges, på olika sätt. Man får en distans till allt då. Bra skit, det där.

Den 8:e februari var jag hos min valda husläkare. Hon lovade bland annat att skriva ut mer smärtstillande åt mig.
Idag är det den 27:e och hon har fortfarande inte gjort det. Det är inte första gången hon glömt det.
Jag kontaktade en ssk som jag har förtroende för på samma VC och hon ordnade så att en annan läkare skrev ut till mig, en liten dos.
Men jag börjar faktiskt tröttna på min glömska läkare som glömmer skriva ut medicinerna och sjukintygen etc. Det ställer till det för mig.

Pärlan är på service och jag har en lånebil så jag kan ta mig till möten etc. Börjar nästan sakna Pärlan även om det är ganska skönt att köra en automatare.

Annars är väl läget mest detsamma. Jag börjar få ont i benet igen och har misstankar om att det kanske kan vara en inflammation. Citodon funkade inte och inte Tramadol heller. Däremot funkade Naproxen bättre som är en antiinflammatorisk smärtstillande. Men det är ju en NSAID och de får jag inte lov att ta sedan min GBP. Men nöden har ingen lag eller vad man säger och när man vänder sig till olika sjukvårdsalternativ utan att få någon som helst hjälp – vad gör man?

Snart är klockan 01:30. Borde sova. Men kan inte. Vill helst undvika Propavan för jag blir så hängig och trött dagen efter. Men det är jag iofs ändå.
Dilemma. Fan vet jag.

Nåja. Lite bilder kanske? Varför inte!

20130227-013229.jpg

20130227-013250.jpg

20130227-013309.jpg

20130227-013326.jpg

20130227-013352.jpg

20130227-013411.jpg

20130227-013445.jpg

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Jessica skriver:

  Härligt med ett inlägg igen. Din husläkare verkar ha demens, hon glömmer ju mer än vad hon kommer ihåg. Är nog läge att byta till en mindre förvirrad människa.

 2. Kicki skriver:

  Håller fullkomligt med föregående talare. Skönt att höra från dig men vad är det för sopa till läkare? Byt!

 3. Merlyn Jarlhov skriver:

  Be att få insomningstabl som heter antingen Imovane eller en som heter Zolpiderm..

  Där med dem får du ingen dagen efter tunghet :)

 4. Malin skriver:

  BYT läkare på en gång!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com