ante omnis mea familia

Vilken KÄFTSMÄLL!

Än så länge, en riktigt bra dag idag.
Kaeli somnade runt 17 igår och ville inte vakna. Förrän 05:30 dvs. Godmorgon söndag.
Igår när jag var ute med Leo sista rundan märkte jag hur han haltade när vi kom in i trappan. Kollade hans tass och såg en liten kvist med taggar fastnat på en trampdyna. När jag plockade bort den såg jag hur en klo på andra tassen klyvts.
Tur vi har VET tid imorgon. Kastreringen.
Efter dagens långpromenad såg jag att klon flisat sig mer och en del stod takt ut åt sidan och jag kände att den måste jag klippa bort så den inte stör.
Leo höll inte med. Han blev sjukt rädd. Jag försökte en mjuk metod och gosa och ge köttbullar och han försökte gömma sig. Han grymtade år mig några gånger men jag är ju inte så lättskrämd. Till slut höll jag fast honom och klippte av den fort som fan.
Sen la han sig vid ytterdörren där han aldrig ligger annars och var så jävla sur på mig. Följde inte med ut i uterummet och kom inte när jag kallade.
Jag gick och klappade han några gånger och då lät han mig pilla på hans tassar.
Efter en stund slutade han vara sur.
Jag busade med Kaeli i min säng och Leo for upp som ett skott och började slicka mig frenetiskt. Han trodde kanske att jag skulle skada henne och ville lugna mig haha. Sen busade jag med Leo och det slutade med mitt ansikte smällde emot hans käkar. Haha!

Nåja. Ikväll går Leo ett bad innan operationen imorgon. Min stackars bebis.

55.64644413.203121

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

3 tankar om “Vilken KÄFTSMÄLL!”