"Vilken natt" sa hon i morse

I morse när jag vaknade hade jag ett sms väntade på mig. Från en väldigt nära, underbar vän. Hon skrev att hon knappt fått sova, vilken natt!
Så när jag piggnat till svarade jag hennes sms och undrade vad som hänt, trots att jag hade mina misstankar. Jag är inte född i farstun, som vi säger här i Skåne.
Så när pojkarna fått sin frukost och jag fått mitt kaffe ringde hon upp för att berätta om sina nattliga eskapader. You go, girl!
Jag lyssnade nyfiken på hur hon öppet berättade om vad som hände, hur det gick till, vad som hände sen. Och tanken slog mig, att detta är kanske inte direkt likt henne. Denna historien hon spelade upp för mig är en missmaddis-grej. En sådan sak som jag ringt henne om flera gånger om och fnittrat om. Nu var det jag på mottagar-ändan.
Vi kanske är mer lika, hon och jag, än vad jag trott. Men det gör mig så väldigt glad att häöra om mian vänners ’framsteg’ – oavsett vad det handlar om, sålänge det innebär att de öppnar sig mer för nya tankar, förslag och synsätt. Då det handlar om att de själva pumpar sitt ego och släpper lite av sina hämningar. Så, you go girl.

Och allt detta när jag nyss vaknat. Bra start på dagen.

Idag ska jag ner till trafikskolan här i byn och ta ett litet snack. Jag hoppas de kan fixa syntest åt mig och ge mig basic info om hur jag bäst går tillväga nu.

Åh vet ni vad! Jag tog en sväng förbi H&M igår och införskaffade en ny behå – vit. Jag köpte två linnen också – vita. Jag vet inte vad som kom över mig när jag istället för det sedvanliga svarta tog något vitt. Men ni ska veta att jag ser jävligt brun ut med vitt… och i omklädningstummet såg jag hur svårt det  är att dölja min tatuering på bröstet. Men det går.

Appropå vitt – resultatet, nu när ramarna är uppe.

<KENOX S630 / Samsung S630>

Jag är nöjd. Det är så jag vill ha det. och jag tycker att de bilderna är så fenomenalt bra. Barnen i varsitt träd, och Phini med söndriga jeans, haha. Som barn ska vara.
Pappa kom hit igårkväll för att hjälpa mig sätta upp dem och jag var förberedd på hur det går till när pappa ska göra någonting. Ingenting är bra, ingenting duger. Allt går åt helvete innan vi ens börjat och han svär och skriker. Min pappa är alltid, jämt och ständigt, negativ till max. Och när han florerar dessa negativa vibbar och irritation så smittas jag med detsamma och blir förbannat på studs och irriterad. Så jag bad faktiskt pappa att inte vara så förbannad negativ för att jag blir likadan och då sabbas hela min kväll och det vill jag inte. Halva tiden går ju åt till att svära åt hur fel fel fel fel fel allting är och hur ingenting fungerar. Men bilderna kom upp i alla fall..

Väggarna är nästan tomma i vardags rummet. Jag ska införskaffa snygga hyllor och sätta på väggarna och kanske något vitrinskåp & hylla. Det blir bra med det.

Nu ska jag göra mig iordning för dagen och tukta min djävulsavföda.

Du gillar kanske också...

8 svar

 1. Fia skriver:

  Hej! Du skrev ju i nåt inlägg för ett tag sen om att säga till om den nya designen är knas, o jag som använder Firefox åker menyraden ut, den raden som ligger ovanför nyligen postat ser jag knappt, den har åkt jättemkt till vänster.
  Gillar din blogg starkt, o dina pojkar är superfina :)
  Ha en bra dag o helg :)
  /Fia

 2. Dizzy skriver:

  God morgon. Hej hej. Vad fint det blev. Ni är så duktiga. Livet är som det är här. Kram

 3. Sarah skriver:

  Så snygga ramar, men fanns det i någon annan färg än vitt? Äh, lat jag är, det kan jag slå upp på hemsidan o kolla.
  Men det är verkligen jättevackra bilder

 4. Emma skriver:

  Negativ är tråkigt, men förutsättningslöst är bra. Om man inte har några förutsättningar blir man oftast positivt överraskad. Det kör jag stenhårt med och förmig funkar det faktiskt nästan varje gång. Jag inbillar mig inteatt jag ska lyckas med något på första försöket eller att jag ska reda ut ågot snabbt och lätt. Glad! :d

 5. Hanna skriver:

  Varför är man alltid så seg med att sätta upp tavlor och hyllor och dyl? Hmm. Något som jag fundilerat på nån gång i livet.

 6. Therese Anerland skriver:

  Dom är ju jätte fina *yay*

 7. Ninna skriver:

  ritkigt tjusigt blev det :-) *haha*

 8. Anna skriver:

  Blev riktigt snyggt med korten… Jätte fina killar …. *kjerlek*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com