ante omnis mea familia

Vilken PERFEKT helg..!

Det är helt sanslöst, vilken underbar helg jag har haft.

Magnus (ja, Pianobögen heter så) kom hit med sin dotter på lördagen. Det var ju bonnamarknad i byn med sedvanliga marknadsstånd och tivoli. Kaeli var hos morfar så jag tänkte att pojkarna skulle få åka karuseller utan att jag behövde tampas med minigrisen.
Magnus åkte nån karusell med dottern och jag körde radiostyrd bil med Laaiti. Jag är säker på att ungarna fick roligast. Den obligatoriska sockervadden och slushice senare gick vi hemåt och ungarna hade fått klubba på hemvägen. Just då var de nöjda (jag hade ju råkat lova att vi skulle dit en sväng dagen därpå med).

Jag hade föreslagit att Magnus & flickebarnet stannade på middag så jag fixade till fläskfilén och jasmineris och gjorde en gräddchilisås. Och jag förundras fortfarande hur mycket en människa får plats med. För att vara så smal som Magnus är undrar jag hur i helvete han får plats med all den maten. Helvete! Haha. Jag blev i alla fall sjukt lycklig när maten blev så uppskattad och slapp höra det vanliga "mamma det är äckligt, jag vill inte ha!" och behöva kasta så mycket mat. Det blev INGENTING över på bordet och det har inte hänt på LÄNGE hemma hos oss. Ändå lagade jag ungefär tre gånger mer mat än jag brukar. Haha. Ljuvligt!! Tänk att en sådan sak kan göra mig lycklig – jag är så jävla lätt att tillfredsställa!
Till efterrätt bjöd jag på en chokladkaka med glasyr och grädde och sen höll vi kväll. Phini tog på sig sin familjära storebrorsroll och lekte med Magnus dotter, tog ut henne på gården och åkte rutschkana och busade med henne. Han var sjukt snäll och duktig, omtänksam och älskvärd.

När kvällen kom frågade Phini Magnus – oblyg och rak som han ju är “Kan inte ni sova över här?!”. Jag sa ingenting (ville ju inte vara påflugen.. eller nått?) och Magnus visste nog inte vad han skulle svara (han ville väl nog inte heller vara påflugen?! haha) men när kvällen närmade sig så blev det i alla fall bestämt att de skulle sova över här. Hans dotter fick sova i Kaeli’s säng, för hon var ju hos mormor och morfar. Pojkarna sov i sina sängar och jag och Magnus satt i soffan och kramades. Helt sjukt underbart, var det. Men jag måste erkänna att det kändes besynnerligt att sova bredvid någon.. som inte är ett barn som sparkar mig i huvudet. Konstigt – men mysigt. Och nu har han sett mig en morgon. Med håret åt alla håll & kanter, med gårdagens smink – och han tycker fortfarande om mig. He’s a keeper, for sure!

Magnus och dottern hade förmiddagsplaner på söndagen som de körde iväg på men de kom tillbaka senare och vi gick en runda till på marknaden med kidsen. Sen gjorde jag pizza och även denna gången blev jag förvånad hur en sådan smal kille kan äta så mycket. Haha – det där med fördomar alltså.. Han må vara lång och smal och ståtlig i all ära men jävlar vad han kan äta och vad stark han är. Jag blev lycklig igen – jag slapp kasta någon mat, för det såg Magnus till. Duktig idiot! <3
Kaeli fick i alla fall lära sig ett nytt ord denna helgen. När Magnus dotter kallar på sin pappa ljuder hon ett vackert “Paaaappa!” och Kaeli fick väl för sig att han heter pappa för ganska så snart började min dotter ljuda detsamma.. “Paaappa!!” Haha. Oj. Förlåt Magnus, hon vet ju inte vad det betyder, bli inte rädd nu! Blinkar Hon har dessutom fått för sig att Magnus dotter också heter Kaeli, oavsett hur många gånger jag påminner henne om vad hon faktiskt heter. Haha! 

Våra kids kommer förbannat bra överens. Med varandra och även med oss. Det underlättar fruktansvärt mycket att det går bra. Då slipper jag ju dumpa honom (barnen först?). Så det känns underbart, hela denna grejen.
Såhär bra hade jag nog inte kunnat föreställa mig att det skulle bli. Ska jag bli lite nervös..? För ni vet vad de säger “If it’s too good to be true.. it most probably is”. Äsch.  Även om han visar sig vara ett svin så har jag åtminstone fått en romans..? Sen hoppas jag ju att han verkligen är den där perfekta mannen för mig och ett ljuvligt inslag i vår familj.

Nina smsade mig och undrade om Magnus är medveten om vad han ger sig in på, att det tisslades och tasslades en hel del om oss. Som Nina sa “He’s an instant celebrity” Hahaha. Vi träffade ju bland annat Nina på marknaden. Och såklart stötte jag på och gick förbi många man känner. Jag frågade henne vem som tisslar men hon kunde ju såklart inte alla namn men hon hörde “Pianobögen” nämnas. “Tror hela Staffanstorp läser din blogg”. Hahaha. Jag hade nästan det på känn. Det är ju nästan en event i sig att jag syns med kille och i en by som Staffanstorp kan man inte göra eller säga mycket utan att det snackas. Men det bjuder vi på!

Nu ska jag fundera på eftermiddagen. Man kanske ska fundera på middag med..?

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

4 tankar om “Vilken PERFEKT helg..!”

%d bloggare gillar detta: