Vissa borde tvångssteriliseras

I morse körde jag min mamma till Höör. Dit min “brorsa” bor. För några månader sedan var han hemma hos mina föräldrar då de hade blivit sams igen (vilket jag aldrig kommer förstå) och brorsan hade lovat pappa dyrt och heligt att han skulle betala tillbaka 100 000 kronors lånet. Men inom kort visade sig att det var löst snack. Han betalade inte ett skit. Han sa att han hade för mycket skulder för att klara den avbetalningen. Men i mitt register är även detta en skuld och är minst lika (om inte mer) viktigt som alla andra skulder. Men eftersom de andra skulder ska till företag och inkassobolag är det viktigare än att betala till pappa, för om den skulden inte betalas så är det ju på pappas axlar.
I alla fall, när de var här, han och sonen, för några månader sen, så lånade han ett TV-spel (bas och spel) av min pappa. och när han inte betalade lånet som han hade lånat så sa pappa att han vill ha tillbaka sitt spel med. Men brorsan började skriva sms till föräldrarna att han inte tänkte lämna tillbaka det och inte skicka dit det heller. “Jag lånade det och nu har jag snott det och du kan inte göra ett piss åt det” skrev han. Han är blåst.
Så pappa skrev att jag kör dit morsan så hon kan hämta spelet och då skrev brorsan att de inte skulle vara hemma så de skulle lägga det i trapphuset. Fine. fine by us. Vi tänkte inte stanna och fika heller.
Så vi kom fram, mamma hämtade den söndriga påsen som tycks ha blivit kastad ut i trapphuset och en liten stund senare fick hon ett sms av brorsan att han hade glömt lägga i en sladd. Så hon smsa tillbaka att lägga ut den i trappan så hämtar vi den. Och det gjorde han. Hmm. Tyckte han sa att de inte skulle vara hemma? Han är blåst. Och han hade klippt sönder sladden med, han är jävligt blåst.

Sen passade vi på att handla på City Gross i Höör. Den där makabert stora butiken där man borde tilldelas en karta vid ingången. Och brorsan fortsatte skicka sms till mamma om hur både hon och jag är fittor, och att han ska säga till pappa att mamma planerat att lämna honom för att hon är trött på honom och en annat jävla massa skit. Jag sa till mamma att inte svara honom – för är det lönt? Min brorsa hamnar i samma kategori som mitt ex – det går liksom inte att föra en normal vuxen konversation. Jag samtalar hellre med ett träd.
Sen började hoten trilla in också till mammas telefon “Och hälsa den jävla fittan att hon inte ska blogga om detta för då ska hon få se på fan”.

Ah. So come get some. Han är blåst. Precis som andra män jag känner, tror han verkligen att han kan få bete sig som ett urtiders KRÄK och sen ska vi alla hjälpas åt att tysta ner det. Han vill kunna bete sig hur som helst mot andra människor men vi får inte prata om det till andra. Vi ska bara inte låtsas om det. Men fuck that. Jag är så JÄVLA TRÖTT på den jargongen och den orättvisan – att folk kan bete sig hur som helst och ingen jävel vågar säga ifrån.

Och sen har han MAGE att be pappa ta ytterligare lån till honom för att han har så jävla ont om pengar så att han kan betala alla sina skulder. Tror han på påskharen med?  Sen plötsligt en dag damp det ner ett brev i pappas brevlåda där han fick en bekräftelse på ett lån han har fått. Som han INTE har sökt. Man kan ju undra vem som sökt och faktiskt fått GODKÄNT ett lån i pappas namn. Men några pengar på pappas konto dök inte upp. Undrar vart de skickades…

Och där sitter de två jävla nollorna med skulder upp över öronen och ber min pappa om och om igen att ta lån efter lån i sitt eget namn till dem, med en son som knappt fått någon social tillvaro (det är knappast till barnets utvecklings fördel att sitta ensam på ett golv medan föräldrarna sitter vid varsin dator dagarna i ända) och sätter ytterligare en unge til världen. Vad sägs om att ta hand om den ungen de har först och främst…
Min brorsa skulle fan blivit tvångssteriliserad. Det är, i min mening, ett brott mot all mänsklighet att föröka sig när man är så jävla dum i huvudet som han är. För VAD kan ha lära sitt barn? Vilka förutsättningar har hans barn att växa upp med god moral och etik och BLI någonting istället för att vara ingenting som sina föräldrar. Med lite tur bryter sig deras  barn loss (i god tid) från deras hämmande omgivning och går sin egen väg – en helt annan väg.

Vad är min point? Hur i helvete kan man bete sig såhär mot sina föräldrar? Och hur, i sin tur, kan mina föräldrar vara så “dumsnälla” att de tillåter det? I så jävla många år,,, Nån måtta får det fan vara. Son eller inte. En polisanmälan och bruten kontakt vore i sin ordning, om du frågar mig.

Eller ett bra jävla kok stryk.

Du gillar kanske också...

27 svar

 1. Mikael Ekensteen skriver:

  Du ska inte lägga dig i nått du inte har med o göra så fuck off…

 2. caroline skriver:

  Jag vet hur det är att ha en reatarded släkting, jobbigt! Han läser din blogg så han verkar ju intresserad av vad du skriver iallafall haha.

 3. Åsa skriver:

  Fy fan…jag hade lätt gjort som du…gjort en anmälan, samt brytit kontakten! Hur i helvete kan man vara så respektlös mot sina egna föräldrar….och skriva så skita sms till sin egen mor?! Din far borde varit med och intygat lånet, så även det bolaget borde fått sig en anmälan!! Det säger ganska mycket om honom som person när han klipper sönder sladdar, låtsas att inte vara hemma….haha patetiskt! MEN att göra som han gjort mot sina föräldrar ÄR så jävla lågt! Dina föräldrar ska vara lyckligt lottade som har en dotter som dig iaf….som BRYR sig och ÄLSKAR dom ärligt ifrån sitt hjärta!
  En sak till…. du bloggar precis NÄR DU VILL utan att ta order ifrån en low life!
  Önskade oxå att fler kunde våga säga ifrån istället för att tysta ner sanningar…

  Ps… En gång loser….alltid loser! :loser:

  Kram på dig :heart:

 4. Linda M skriver:

  Jag tycker att det är väldigt tråkigt att någon kommer undan med att misshandla dina föräldrars godhjärtade hjälpsamhet & omtänksamhet genom att utnyttja dom. :brokenheart:
  Typiska hängivna föräldrar säger jag. Vad gäller ”barnet” i fråga – avviker helt från hur ett barn borde bete sej. Sorgligt.

 5. Ia skriver:

  Vidrigt beteende :pissedoff:

 6. Jessica skriver:

  Helt sinnessjukt! Och det är verkligen fel av dina föräldrar att ge honom hjälpen. Jag förstår att blod är tjockare än vatten och att dom älskar sin son trots allt men han har ett sjukt stort lån redan och trots detta betalar han av andra lån och inte ett skit på det lånet. Och tar lån i hans namn, förfalskar alltså dokument, hur kan man göra så mot sina föräldrar? Och att skriva skit i sms till sin mor samt ta sönder en sak man fått låna bara för att man inte får låna det mera, hur gammal e man då? Ett stört beteende.

  Men jag förstår inte vad saken har med sterilisering att göra dock. Hur vet du om du nu inte har någon kontakt att dom inte stimulerar sin son? Förlåt, jag har bara lite problem med när barnen blandas in i bråken. Bara för du hatar honom så behöver inte det betyda att han är en dålig far.

 7. missmaddis skriver:

  Jessica, det råkar vara min allmänna åsikt att människor som inte kan ta hand om sina barn borde inte ha några barn alls. Och bör inflikas att jag har faktiskt varit hemma hos dem för nått år sedan och vet hur det ser ut hemma hos dem med ett minizoo till hem som stinker kattpiss och två veckors disk i hela köket. De senaste åren har min mamma förfärats över deras hem och deras omvårdnad av hennes barnbarn och återberättat det för mig. Ser ingen anledning till varför min mamma skulle ljuga om sådant för mig?
  Vet du, när de två fick sin son blev socialtjänsten direkt inkopplad och intervjuade bl.a mina föräldrar för att höra om de ansåg min bror vara kapabel att vara far. Och eftersom det är deras barnbarn och de var rädda att han skulle placeras sa de ja. Men soc hade nog rätt i sin misstanke och jag vet att mina föräldrar måste ha undrat om de gav soc rätt svar.

 8. Carro skriver:

  jag brukar läsa din blogg, du är grym men aldrig kommenterat !

  Tycker det är under all kritik att socialförvaltingen lägger det i dina föräldras händer att fatta ett så pass svårt beslut, det är deras jobb att avgöra i alla läge !

  Och det är aldrig försent att påtala missär, jo när barnet är 18 och psykiskt sjuk, tro mig det kommer bli den effekten av hans uppväxt!

  O ja din bror verkar jävligt störd

 9. Suss skriver:

  Mina generella åsikter lär du veta utan att fundera men en aspekt som glöms bort är hur dina föräldrar MÅR av allt detta.
  Det är ju de facto deras barn, det som en gång var deras bebis som gör detta mot dem!
  Jag kan mycket väl tänka mig att de gång på gång funderar över vad de har gjort för att behandlas på detta. Så totalt utan respekt och (faktiskt) vördnad för de människor som gav honom livet, uppfostrade, vårdade och vurmande om.
  Det enda ord jag kan komma på är ”skamligt” men det lär tyvärr aldrig din bror tänka. I hans värld finna bara HAN, han och HAN!
  Att han mest troligt får sina föräldrar att ligga sömnlösa struntar han i och, återigen, det är fan i mig skamligt! :no:

 10. Mikael Ekensteen skriver:

  Du e fan rikigt sjuk i huvet du vet inget om oss så lägg ner va o sköt dig själv o dina baen men det e ju klart det e därför du ber din Mor för du kan inte själv ta hand om dom

 11. Jessica skriver:

  Att ta lån i någon annans namn är väl olagligt? Han måste ju ha skrivit på en låneansökan med din pappas (förfalskade) namnteckning = urkundsförfalskning…

 12. Emma skriver:

  :shock: Jag tappade hakan när jag läste ditt inlägg! Fy fan hur folk kan bete sig, det är SJUKT! Nä gud, jag lider med dina föräldrar som får ta all skit han slänger på dom.

 13. Jessica skriver:

  Okej, då finns där en anledning till ditt uttalande, det framgick liksom inte i inlägget. Jag tycker verkligen ni ska ta kontakt med soc igen isf för ett barns välmående är ALLAS ansvar. Tycker jag. Märker man att någfon far illa så ser man till att detta kollas upp

 14. anki skriver:

  till micke
  bara så du vet om det så brukar jag inte alls passa ungarna för madde det klarar hon alldeles utmärkt sjålv så du ska bara hålla käften på dej

 15. Mikael Ekensteen skriver:

  Hål du själv din stora trut anki

 16. Mikael Ekensteen skriver:

  håll du själv din stora trut anki

 17. Åsa skriver:

  Va moget att skriva så mikael! Är det inte dax att se om ditt liv och hur du lever det istället?! Karma…vore tänkvärt!!

 18. missmaddis skriver:

  Karma’s a bitch, Åsa :bomb:

 19. caroline skriver:

  Chiiiiiiiiiiit alltså han verkar ju helt IQ-BEFRIAD tycker SYND om dina föräldrar Dom måste verkligen lida av att ha en son som beter sig som ett SVIN. Kontakt Socialen det hade jag gjort, Om barnen inte blir omhändertagna så är det ju fruktansvärt!!! Hemskt när barnen hamnar i kläm. OCH ANMÄLL HONOM ! DET KANSKE LÄR HONOM EN LÄXA. :reallyangry:

 20. Åsa skriver:

  Ohh jaaa det är det! :evilgrin:

 21. Suss skriver:

  :cry: Det är verkligen synd om era föräldrar…… :-((

 22. Jessica skriver:

  Tycker synd om era föräldrar, och om hans barn. Ett tips till socialtjänsten kanske skulle vara på sin plats.

 23. Carro skriver:

  Fängelset nästa O:-)

 24. Line skriver:

  Shit, beklagar du råkat få en sån luffare till bror
  Be honom dra…
  Varken du el dina föräldrar ska ha nån som helst kontakt m honom el packet runt honom. Sen e det bara att anmäla bedrägerierna.. :yes: :yes:

 25. Becka skriver:

  Vilket jävla pucko! Han borde fan skämmas! Så beter man sig bara inte!!
  Och dina föräldrar borde fan anmäla honom så han lär sig sin läxa, och bryta kontakten med honom. Antar att dom fortfarande har kontakt pga barnbarnet dock.

  Micke borde fan växa upp, och ta ANSVAR för sitt eget liv som en NORMALBEGÅVAD VUXEN, ANSVARSTAGANDE människa gör!

  Vilken jävla loser… :loser:

 26. Linda skriver:

  För 7 år sen, när jag var nyfyllda 18, önskade sig (och fick) min mamma ett mobilabonnemang av mig i 40-årspresent, eftersom hon inte fick ta ett själv. Gissa vem som hamnade hos kronofogden som 18-åring…? Jag har ingen som helst förståelse för hur man kan göra så mot sitt barn. (Egentligen ska jag nog vara tyst, det känns lite som att jag ”spottar på mammas grav” nu när hon avlidit i somras). Men iaf, jag hade verkligen inte accepterat att mitt barn tagit ett lån i mitt namn, utan att det är okej – och ABSOLUT inte utan att fråga. Jag förstår inte hur man som barn ens kan göra så mot sin förälder heller…

  :no:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com