Välkommen hem, Gertrud.

Igår var en sådan dag på jobb när man inte kan ha tråkigt. När Cindy är på det humöret. När vi skämtar mest hela dagen och har kul som fan på jobb. Linnéa, den nya tjejen faller in fort och är lika öppen och rolig att prata med. Vi jobbar bra ihop. Det var varmt igår, men inte FÖR var4mt och idag ser jag ingen sol alls. Långbyxor idag, för både mig och barn. Jag har för mig att de lovat regn.

Martin hämtade mig på jobb igår och vi körde hem. Efter att pojkarna somnat gick jag hem till Madde och hämtade min gitarr. Hon lånade den i februari, tror jag det var,  så jag har varit utan länge och har verkligen saknat att spela för pojkarna på kvällarna vid nattning, när jag sjunger hitte-på-sånger om monster. En sträng hade smällt på gitarren och jag har inte tålamod att vänta på att Madde ordnar så att den lagas så jag hämtade hem Gertrud som hon var och hörde av mig till Björn som kan sånna grejor och ska hjälpa mig fixa henne.

När jag kom hem låg Martin i ett välförtjänt varmt bad. Kan tänka mig att man blir öm av att jobba som ställningsbyggare. Jag frågade honom om han ville ha en kopp thé vilket han tackade ja till men jag hade något annat i åtanke.. så han blev inte misstänksam när jag satte på kranen i köket, han trodde ju jag skulle göra thé.. men jag tog ett stort latteglas och fyllde det med iskallt vatten som jag gick in och kastade på honom är han låg i badkaret. HAHA!! Ett lika, skitstövel! Där fick du för den gången du gjorde likadant på mig!!! Efter att jag skrattat mitt mest djävulska skratt satte jag mig vid badkarskanten och innan jag visste ordet av hade jag fötterna i karet och ett tu tre låg hela jag i badkaret. Mysigt det där, att bada tillsammans.

Vi hade planerat att se en film tillsammans., Martin hade köpt en film jag velat se länge – The Unborn. När vi hade badat klart la Martin sig i sängen för att sträcka på rygg och ben men det dröjde inte länge förrän han somnade. Det kan inte vara lätt att närma sig 40..? Så jag var extra sockersöt och fixade en lunchlåda till Martin innan jag också gick och la mig.

I morgon bär det av till Svedala för mig. Rocken är i full rullning och jag missade sammankomsten där vi fick pass och tröjor så Lotta fixade det till mig. På gruppbilden saknas jag men Lotta och Kim höll upp min tröja så jag blev fotad i min frånvaro. Haha. Så jävla fint. <3

Nu ska jag dra mig till Malmö. Ciao.

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com