Wasn’t me, was the SNAPS!

Jag avslutade inläget igår med “Nu ska jag supa bort mina bekymmer. Ikväll är jag problemfri.” – och det med råge, ska ni veta. Jag önskar jag hade en längre och mer intressant blogg att erbjuda men eftersom jag nu är ärlig och står för det som hänt och sagts så får väl detta inlägget följa samma linje.

boyspms Nis hade sagt klockan 20. Då skulle festen börja. Lotta och jag tyckte det var lite tidigt och eftersom mina bussar till Arlöv går som de gör så var jag hos henne redan klockan 17 och då korkade vi upp. Jag gav henne en liten tidig julklapp med roliga grejor jag hade hittat i en butik i Östersund. 3 paket tuggummi. Det största heter “HÅNGLA” och man kan läsa på baksidan "Detta tuggummi ger dig magisk  attraktionsförmåga som gör dig helt oemotståndlig för alla dina hångel. Innehåller superhemliga ämnen som håller din andedräkt fräsch och gör dig till det perfekta hånglet”. Lotta asgarvade. De andra två var mindre paketer, det blåa med texten “Boys are stupid, throw rocks at them” och den andra var rosa med texten “It’s not PMS, it’s you
Och det bästa är, att de får plats i handväskan när man går ut. Vilket kanonsätt att dissa en kille, genom att bjuda på ett “it’s not PMS, it’s YOU” – tuggummi. Hahah.

Jag drack egentligen inte mycket. Jag drack en liten flaska (350 ml, 17%) Baileys och en flaska päroncider (500 ml, 7%). Och med det var läget väldigt stabilt. Jag var bara full och glad. Och jag vet att jag är billig i drift, det ska inte mycket till för att jag ska bli full, magsäcksopererad och allt. Vi åkte in till Nis och jag öppnade en cider till som jag bara drack nån klunk ur och sen kom Nis fram med en snaps till mig. Sen var det kört. Jag tycker inte om snaps. Och jag vet inte var det var igår, för jag tycker inte jag drack mycket men efter den snapsen var det kört. En stund senare kunde jag inte stå på benen – överhuvudtaget. Jag kunde inte ens hålla upp mitt huvud. Lotta och jag satt i en soffa och en stund senare låg jag med benen över henne och slumrade, och jag höll hennes hand och hon vakade över mig. Hon insåg ganska fort att det var kört, hon kunde nog fan inte ens få mig på en buss hem så hon försökte ordna skjuts. Klockan var inte mer än runt 22..! Vi brukar alltid festa järnet fram till åtminstone 5 på utslagen morgonen, men inte igår.  Och jag som påpåekat det för Nis, att vi är roliga att festa med, och jag som drog med Lotta ut fast hon kände sig krasslig. Detta kommer jag få äta upp… tro mig. Så där låg jag, som en knockad hjälte som erkänner sig besegrad. Lotta ordnade skjts och vi blev hämtade. Vi stannade till vid en McD och jag tog några tuggor på en McChicken men den kom upp igen när jag var hemma. Klockan 23 hade jag gått till sängs. As-kalas-nitad. Och Lotta var smart hon, som tog bilder med sin mobil, Hahah. Det såg jag i morse när jag satte mig vid datorn och VISSTE att hon skulle vara snabb med att blogga. Yep. Kolla alla bilderna på hennes blogg, och läs hennes version. Klicka här.

Så ja, det får jag leva med..!
God jul & Gott nytt år!

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Bara jag skriver:

  *note* Haha… Ja du Madde..

 2. Jinna skriver:

  Snygga tvål du köpt! Var finns såna? Ah, har du opererat magsäcken? Problem med vikt eller så?

 3. Jinna skriver:

  Fan, jag är tydligen inte vaken ännu. :D Urs, tuggummi ja.. Snygga iaf! =P

 4. Jinna skriver:

  Jisses, aldrig kan jag tro att du varit större. Vilken skillnad på dessa foto. Skönt att du mår finemang nu!

 5. Therese Anerland skriver:

  He he ja då stängde du din butik ganska tidigt *tihi*

 6. MaddeMad skriver:

  *hej* HA HA HA HA HA HA HA ! Jag sa att du skulle supa för mig med men faaaaan inte så du däckar *whap*
  AJ LÖV JO *hart*

 7. MaddeMad skriver:

  När man tittar närmare på bilden så kan man riktigt känna hur du kände dig.
  Avtrubbad, dåsig & helt lealös *tihi*

 8. patruska skriver:

  attsingen du som hade planerat för en helkväll, med p-pillret och allt

 9. Thina skriver:

  Önskar nästan att jag hade somnat i soffan i lördags..troligen önskar alla andra det åxå…
  Jag drack nog för alla jag känner på en kväll…hade det funnits nån logik hade jag nog blivit spritförgiftad….Länge sen jag va så berusad. vilket jag är tacksam för…mår fortfarande skit efter det….kul att jobba idag känns det som…och jag har stans trassligaste hår förlängning i huvet…

  Du får ta igen din kväll en annan gång! *tihi*

 10. missmaddis skriver:

  Haha Thina, you rock!!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com