We’re not quite there.. yet.

Nu har åndagen smugit sig åp oss igen och vi har inget annat val än att ta oss an en ny vecka. Har ni, liksom jag, planer? För det finns ju alltid en massa måsten på våra scheman.
Idag ska jag lämna pojkarna på dagis efter deras 2-veckors semester. Praise the lord! De har nog saknat dagis, både kompisar och fröknar. Om en timmes tid får pojkarnas fröknar och kompisar se mig med rosa hår. Senast de såg mig hade jag vitt hår. Nu är det rosa efter ett 10+ antal hårtvättar då det röda runnit ner. Jag tänkte färga det under dagen eller mot kvällen. Pojkarna fick varsin mohawk frissa igår kväll som ska sprayas neongrönt nu innan vi går till dagis. Fröknarna kommer få dåndimpen men de kommer nog inte förvånas, haha. We’re quite the originals.

Resten av veckan ser lugn ut. Jag jobbar inte förrän torsdag och fick ta ledigt på onsdagen för att jag inte har barnvakt. Mina föräldrar ska iväg så det finns ingen som kan hämta pojkarna eftersom jag jobbar till 18 och är hemma 19. Jo Martin är här men.. we’re not quite there yet – vilket råkar vara min standard fras, haha. Tidigt på fredags morgon reser jag mot Östersund igen och jag har ingen aning hur bokningarna ser ut denna gången. Jag kommer dock få spendera dagarna ensamma för att min lärling ska iväg och inte kommer kunna vara med mig. Sen kommer jag hem lagom till söndag eftermiddag och tar mig an ännu en ny vecka.

Så ser det ut.

Du gillar kanske också...

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com