What I did to you was hurtful…

Jag har hört den sången på radion innan. Jag fastnade direkt. Texten tilltalade mig och jag kände igen mig i den. Killens röst var ljuvlig och min gissning var att det var ett ett softrockband från USA som är känt. Så när jag kom hem googlade jag den delen av texten som jag mindes och hittade killen som sjöng. Erik Hassle. När jag forskade lite närmare fick jag reda på att han är en svensk ung man på 19. Han är smal med stort rött hår och han såg inte ut att tillhöra den rösten jag såg. Jag blev förvånad men glad. Den där steroetypen av en känd sångare med talang krossades totalt och jag ger denna killen alla mina fingrar upp. Han har tydligen nyligen vunnit någon tävling. Och jag HOPPAS astt han blir en superkändis. Han imponerade på mig. Men jag måste erkänna att videon inte tilltalat mig alls. Det är alldeles för mycket “I wanna be” över det.. Det äri nte HAN. Han är inte den typen och han säljer sig för billigt i den videon.

I used to laugh it off.
I used to look the other way
I used to save them troubles for another day
I kept my fingers crossed. I used to never take the blame
I’d pull a sunshine story in a pouring rain
The more I had to change I’d just stay the same
(The same, the same, I stayed the same)

You don’t know what you got till you’re missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful

I used to buy my time
I used to beat around the bush
I’d rather give my ego another push
I used to be a fool
It was a foolish game I played
And it’s a fool’s faith coming mistakes I made
Once I had it right it was all too late
(Too late, too late, too little too late)

You don’t know what you got until you’re missing it a lot
I had to go throw it away
I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful

What I’m going through is hurtful
It is hurtful
It’s hurtful
Oh what I did to you
(What I did to you)
What I did to you was hurtful
What I’m going through is hurtful

I was wrong from the start from the bottom of my heart I apologize
What I did to you was hurtful
And what I’m going through is hurtful

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Andie skriver:

  Det var ju en riktigt bra låt. Men videon kändes mer som att han återskapade en fantasi om att hångla med en massa tjejer bara för att han spelade in en video och därför kunde göra detta. Men som sagt det var inget fel på låten, rösten och killen i sig.
  Jag tycker att det är roligt när du tipsar om musik!

 2. Anton Kraft skriver:

  Jäklar vilken snygg blogg ;) vad har du för bloggdomän? och sista frågan, du måste ha lagt ner många timmar på denna design va? Den är ju verkligen skit snygg :D

  Ps; låten är också jätte bra :)

 3. Bara jag skriver:

  Den låten e bra den…. *rock*

 4. Michelle skriver:

  Hörde den på radion nu också. Googlade på det. Kom hit och läste detta. Är också lite förvånad måste jag säga :)

 5. Johan skriver:

  Hej!
  Vi har sett att du gillar Erik Hassle och hans musik. Därför vill vi nu ge dig möjligheten att vara en av de få utvalda (endast 200 personer!) att få chansen att både träffa Erik och uppleva en väldigt speciell spelning på intima Gröna Lundsteatern. Under aftonen kommer Hassle och hans band att spela låtar från sitt kommande album.

  Svara på det här mejlet till contest@ten.se före den 28 april för en chans att stå på gästlistan den 5:e maj! Gå in på http://www.erikhassle.com/contest för mer info. Kvällen har 18-årsgräns.

  Erik Hassle & Artist Company Ten hoppas få se dig den 5:e maj.

 6. ;) skriver:

  taaaack så jeefla mycket för att du la på just det du gjorde:O har letat efter den satans låten i 40 minuter och hade det inte varit för dig hade jag inte hittat den:D tack för.. ehm.. bloggsaken och tack för du har bra musiksmak och fin blogg:D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com