Whoops, jag piercade snett..

Vilken dag! Den var lång och ganska tråkig. Vi hade inte mycket att göra men våra kassor blev bra för att vi fick bra kunder. Min kassa gjordes av två dermals. Förutom det var det ganska slappt. Och vad gör jag på jobbet när jag är uttråkad..? Piercar mig.

Fan. Jag gillar ju inte septum (tjur ring) överhuvudtaget. Har alltid tyckt det är en grotskt ful piercing, plus att det blir jävligt off med en septum och min ring i näsan som jag haft i över 15 år. Men jag gjorde det ändå. Ni ska veta hur mycket MOD jag får bygga upp innan jag ger mig in på sådant här. Jag må se tuff ut men skenet kan bedra – jag är en MES. Jag gnällde till Lasse innan jag gick in i studion och för första gången bestämde jag mig för att fuska. Det finns inte en möjlighet att jag skulle klara av det annars, jag har ju piercat hundratals septum på kunder och sett deras reaktioner haha. “En av de mest smärtsamma…” Vi har en bedövningsspray på jobb som bara tar på slemhinnor men jag testade den och jag tror nog fan att den hjälpte ordentligt för det kändes knappt. En annan sak ni ska veta är hur SVÅRT det faktiskt är att pierca sig själv. Smärtan är en sak, det gör nog fan ondare. Det går saktare och det är så jävla svårt att komma rakt och hålla tången still och rakt samtidigt om nålen ska föras in rakt ur alla vinklar och jag ser knappt en enda vinkel där framför spegeln. Det är svårt nog att sätta en septum på kunderna och desto jävligare på en själv. Så yepp, jag kom SNETT. Och inte lite heller. Jag kom snett på två vinklar och smycket hamnade för långt ner (enligt mitt tycke). Så jag plockade ut den och gjorde om hela proceduren. Och kom SNETT IGEN!!! Orka bry sig mer än så? Så jag satte en ring i som jag vände in i näsan och får “träna den” rätt. För det är fördelen med en septum, den går att träna. Inte bara septum förvisso. Nu är jag svullen i näsan som fan (tur att det inte syns utanpå) och öm. Gud nåde den som ger mig en smäll på näsan de närmsta veckorna, de får möta sin skapare. Och fult är det. Septum är fult, tycker jag. Vetefan vad jag ska med den till? Haha. Jag är inte normal nånstans…

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Maria skriver:

  Neeeh…septum är snyggt ;)

  Well, det är riktigt hat att läka en septum, det känns som att snoken är lika stor som globen. Men att töja septum är nog fan ännu värre, det är något jag aldrig gör om i hela mitt liv *burr*

 2. Therese skriver:

  När får vi se? *woohoo*

 3. Insanity skriver:

  Jag har med haft septum, men den blev sne, så den tog jag bort efter ett kort tag. Det tog fan en evighet att göra på mig, och det ska det väl knappast göra, speciellt inte när man vänt sig till en proffessionell piercare? *hmm*

 4. Andie skriver:

  *woohoo* Och när kommer det upp en bild på detta mästerverk?? Nu blev jag ju nyfiken!

 5. Bara jag skriver:

  Varför göra en peircing man inte tycker e snygg? *growl*

 6. Ninna skriver:

  jag gillar inte septum piercingar heller..
  men hade varit skoj och se hur det ser ut på dig ju, för du klär ju faktiskt i det mesta *woohoo*

 7. Mona skriver:

  *angel* Hey vännen!
  F@n vad du är modig… Själv å allt… Du får sätta in ett foto!
  Ha det bäst!
  *harrt*
  //Mona

 8. Thina skriver:

  Hm fast jag tycker att det är den som va enklast att göra själv..har gjort den 2 gånger, första gången 92 eller nåt då vatt den lite sne..men då sket jag i vilket…men sist jag gjorde om den i början av 2000 talet..så vatt den super rak på en gång! och nä du ont gör det inte ens! Inte i min näsa! Vet inte varför alla säger att åå den gör så ont,…kändes ju knappast! Det enda va att jag nös som fan…

  Å septum är snyggt! Näsan ser mindre ut!

 9. MansonDust skriver:

  Äääsch, septum är ju snyggt ! *Inte alls partisk med min egen haha* Men fy fan vad ont det gjorde att ta.. skulle ALDRIG göra om det ! O_o

 10. MaddeMad skriver:

  Jag håller m dig.. Tycker inte heller om tjur *trosta* ring

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com