Win & Win Situation

Kära dagbok.

När klockan ringde i morse och jag skulle gå ut i hallen gick jag rakt på Phini som var på väg till toaletten. Jag satte igång kaffekokaren och Phini mötte upp mig – ”Mamma, jag ska bara väcka Laaiti” säger han.
De sov länge idag. Ända till 07:20. Tänk att jag fick vakna ensam i morse för en gångs skull, dagbok. Jag vet inte om jag tyckte om det? Jag är så van vid och uppskattar att vakna med pojkarna bredvid mig. Det är så förbannat mysigt att vakna till Phini’s händer om mina kinder och känna hans mjuka små mysiga pussar och när jag kisar försiktigt ser jag honom alltid ligga bredvid mig och le så där härligt stort som bara barn kan.

Och eftersom ALLTING är en tävling pojkarna emellan så kommer alltid Laaiti kort därpå och ska pussas för att visa att han också kan. It’s a win & win situation, eller hur. Så ja, jag tycker om att vakna med pojkarna, kan man få en bättre start på sin dag..? De är ljuset i mitt liv, om det inte vore för dem skulle jag packa min tandborste och ge upp – beställa min gravplats och få det överstökat. De gör mig lyckligare och de får mig att må bättre.

Vet du dagboken, idag börjar inte dagen lika het som igår. Det svalkas lite mer av vinden som blåser ute, märkte jag när jag lämnade pojkarna på dagis för en stund sedan.

Sitter med en kopp grönt thé och förbereder mig inför dagens promenad med Jenny. Hon smsade mig i morse och sa att det är lite bättre väder idag för en promenad, får se om det stämmer. Jag hoppas i alla fall att jag slipper svettas som en gris. Om inget annat så intalar jag mig att ju mer jag svettas desto mer förbränner jag och ju snabbare kommer jag gå ner mina 14 kilo som jag siktar på. Jag är på rätt håll om än så jävla sakta. Det skulle finnas en manick man kunde gå in i, ställa in på vilken vikt och vilka mått man vill ha, trycka på en knapp och vipps så ser man ut just precis som man vill. Fan vad lycklig världen vore då?

Jag hoppas att det blir en lite bättre dag idag. Mitt humör är ganska omväxlande men jag försöker så gott jag kan och ska göra mitt bästa.

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. Ninna skriver:

  Angående ditt växlande humör har det garanterat med och göra att du ändrar din kost och inte äter som du brukar.
  Mitt humör blir fruktansvärt så fort jag försöker banta och bara leva på massa grönsaker, soppor, shakes osv, Min kropp och min hjärna funkar inte ihop med enbart sådant, jag behöver oftast kött, pasta osv med.
  Men tränar man mycket är pasta bra, ger mycket bra energi :-)

 2. Sarah skriver:

  Håller helt o håller med om att vakna med sina/sitt barn är det bästa som finns, och jag har turen att få sova med mitt barn varje natt fortfarande. Än så länge vill hon inte sova i sin egen säng, och jag njuter som bara den för man vet inte hur länge till det varar.

  14kilo???
  Ska det inte var anågot kvar av dig sen?
  Låter farligt med så mycket viktnedgång..

  Hoppas er promenad bleb skön i blåsten?!

 3. Sarah skriver:

  blev ska det förstås vara *bannar mig själv*

 4. Sofia skriver:

  Ja, visst vore världen roligare med en sådan knapp! :) Vi verkar ha samma vikt-mål och ungefär samma förutsättningar. Dessutom är vi lika långa. Ska bli roligt att följa dig! (Försten i mål? *yay* )

  Passar på att ge mig till känna som en av dina dagliga läsare när jag ändå är här och skriver.

  Ha en fin dag!

 5. Mie skriver:

  Oj, 14 kilo, så mycket behövs väl inte, hehe, då behöver jag väl tappa minst 30 då >_< jag som va överlycklig för att vågen visade på -5 imorse, hehe.

  heja oss i alla fall! *yay*

 6. Anna skriver:

  Jag tycker du är jätte duktig som pallar med att träna när du inte mår riktigt 100… Sen så kan man inte göra mera än vad man kan. du får helt enkelt ta en dag i taget…. *blomma*

 7. Emma skriver:

  Hoppas din dag varit och förblir underbart fin. :)

  Kram

 8. Tale skriver:

  No, no! The world would not be a happier place with a machine like that. Think of all the people that support them selves by making or selling different dieting- or exercising-products or pictures, books, movies or magazines that focus on the body you are longing for. There must be millions of them, and they would all loose their living.

 9. Dizzy skriver:

  Du e jätte duktig gumman. Det e bra du tränar fast du inte när jätte hundra det e bra För kroppen. Och dig. Glöm ej vatten. E stolt över dig. Puss babe

 10. Hanna skriver:

  Ville bara skutta in med ett – du glömmer väl inte att dricka vatten (som i kallt vatten) då thé kan vara ganska så uttorkande? Och äta bra.. humörssvägningar går ju hand i hand med omställning av kropp och själ, ibland.

 11. Linda skriver:

  Hoppas du når ditt mål, även om vägen dit kan kännas tung och lång :)

 12. Therese Anerland skriver:

  Tycker att du är duktig med dina promenader och the drickandet mm. *cheer*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com