Witches Nest

Jag har byggt hemsidor väldigt länge. En av mina första seriöst privata hemsidor lanserade jag runt 2000. Den uppdaterades frekvent i början men nu har den såklart inte uppdaterats sedan 2005 och då bara min ålder. Men den finns kvar av någon anledning. De andra sidorna jag la upp har försvunnit då konton avaktiverats osv. Men denna och några enstaka till finns kvar.

Där finns lite av mina åsikter, några utav dem som jag fortfarande har. Lite utav vad jag tror på, något utav det som jag fortfarande tror på. Där finns bilder från 2002 till 2003. och bara för skojs skull vill jag dela med mig.

Ursäkta all jävla reklam som ploppar upp, jag vet att det är enerverande men så blir det när man ska komma billigt undan och göra saker gratis – då dras man med alldeles för mycket reklam. Kanhända att det kommer en ”splash-screen”; klicka på ”Skip ad” längst upp till höger.

Lämna gärna sin åsikt här och alla dina tankar du får när du kikar på bilderna och alla texterna. Där finns en specifik bild som länge betydde mycket för mig som av tafatta försök försökts att återrubriceras och återupplevas. Men det är en annan tragisk historia..

Enjoy.

nest

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Jessica skriver:

  Engelska i skrift är tyvärr inte min starka sida :( … Så där är en hel del jag inte ens fattar tyvärr

 2. nina skriver:

  ååh, det var längesen jag kollade på den sidan! innan du skaffade bloggen och bara skrev på Lunar (bara som i det enda JAG läste) så var jag ofta inne och kollade den där sidan med! minns att jag tyckte det lät som finaste sagan hur ni möttes och hur du skrev om honom och hur han skrev om dig. så fint så fint! trist hur saker o ting har förändrats.

 3. Emma skriver:

  *haha* Något nytt spännande som jag itne sett… Mumsmums!

 4. Anna skriver:

  jätte fina bilder på dig och ditt ex tycker jag. *love* Måste va lite jobbigt att ha kvar dom. Men jag måste säga att det va riktigt intressant att se hur han ser ut. Man har ju ändå fått en bild u huvudet på hur han skulle se ut.. Och som vanligt stämmer ju den aldrig… :D

 5. Tale skriver:

  Ah, more things for me to read. Goodie! :D

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com