ante omnis mea familia

With a little bad thrown in..

Idag var det en astråkig dag på jobbet. Cindy var ju sjuk och vi hade extrapersonal och leverens från Thailand som jag inte vågar befatta ig med. Det ska packas upp, lagras, läggas ut, prisas och jag vet inte vad som ska vara var trots att jag jobbat där länge. Men jag har inte befattat mig med det utan bara gjort som jag blivit tillsagd så jag lät det mesta stå till Cindy i morgon.

Innan jag gick till bussen kollade jag postboxen. En hastig titt visade inget som skulle kunna vara ett vadderat kuvert så jag stängde boxen igen. Men när jag kom hem och tittade igenom hittade jag kuvertet! RINGARNA!! De vackraste, mest perfekta ringarna som någonsin skapats.. Mina älskade ringar, av älskade Tina, på älskade barn.. Tack. De är perfekta, precis som barnen vars namn jag nu bär.

 

Jag tittade igenom resten av posten och hittade en kallelse från KK. Fan fan fan fan fan fan fan. Jag vill inte. Efter operationen sa de att jag skulle få komma oftare för provtagning men jag vill fan inte. Ni som följer bloggen vet hur löjligt rädd jag är för detta..

Cellprov, cancer & murphys lag
Någonting är fel
Ensam är stark? (KK igen..)
Min operation – Så gick det.

Lämna en kommentar!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

11 tankar om “With a little bad thrown in..”