With a little bad thrown in..

Idag var det en astråkig dag på jobbet. Cindy var ju sjuk och vi hade extrapersonal och leverens från Thailand som jag inte vågar befatta ig med. Det ska packas upp, lagras, läggas ut, prisas och jag vet inte vad som ska vara var trots att jag jobbat där länge. Men jag har inte befattat mig med det utan bara gjort som jag blivit tillsagd så jag lät det mesta stå till Cindy i morgon.

Innan jag gick till bussen kollade jag postboxen. En hastig titt visade inget som skulle kunna vara ett vadderat kuvert så jag stängde boxen igen. Men när jag kom hem och tittade igenom hittade jag kuvertet! RINGARNA!! De vackraste, mest perfekta ringarna som någonsin skapats.. Mina älskade ringar, av älskade Tina, på älskade barn.. Tack. De är perfekta, precis som barnen vars namn jag nu bär.

KÄRLEK RINGARNA 2

 

Jag tittade igenom resten av posten och hittade en kallelse från KK. Fan fan fan fan fan fan fan. Jag vill inte. Efter operationen sa de att jag skulle få komma oftare för provtagning men jag vill fan inte. Ni som följer bloggen vet hur löjligt rädd jag är för detta..

Cellprov, cancer & murphys lag
Någonting är fel
Ensam är stark? (KK igen..)
Min operation – Så gick det.

Du gillar kanske också...

11 svar

 1. Tina. skriver:

  *Kram!*
  Känns alldeles underbart att du tycker om dem så!
  Jag blir så glad och stolt!!

  Mina varmaste av Lycka till på provtagningen!
  Tina.

 2. Maria skriver:

  Jag ska också på provtagning, den 18:e den här månaden. Det blir väl mitt 5:e besök eftersom jag haft cellförändringar som de fått operera bort. En liten tröst kan vara att besöken kommer att trappas ner, i synnerhet om allt ser bra ut nu.

 3. ok.. jag skrev i en tidigare kommentar att det var dyrt för ringarna, men.. låt mig ändra mig :-P

  Dom där ringarna var ruskigt coola!
  ..och väl värda sina pengar ser det ut som :-) Snyggt!

 4. Emma skriver:

  MEN min kära Maddis och ett stort MEN – tänk på vad du tjänar och kan rädda genom att gå på provtagningen.

  Jag skulle aldrig för mitt liv missa en, inte någonsin. Att veta att jag är frisk och sund (nåja… du vet vad jag menar) är värt mer än det mesta.

  Jag kan följa med och sitta utanför, om du vill.

  *harrt*

 5. Lärlingen skriver:

  Damn, vilka fina ringar!! Vill också ha! Men… jag funderar faktiskt på att beställa med mina barns namn, inte dina… *ninja*

  Saknar dig här i SNORland! *harrt*

  ”in Sweden we call it a kick” *tihi*

 6. Glory skriver:

  Fint som fasen! *harrt*

 7. Andie skriver:

  Ringarna var ju jättefina *wow*

 8. Jasas.se skriver:

  Skitfina ringar, verkligen! Förstår att du är supernöjd.

  Och angående provtagningen så vet vi även att du klarar det.. alltid!

 9. Jasas.se skriver:

  Duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.. vad har du innuti ringen som du har på mittenfingret på vänster hand? Den ser ut som om den går att öppna? *note*

 10. Sandra skriver:

  Vilken kul och trevlig blogg du har. Har lagt till dig på bloglovin. Ska bli spännande att följa och se vad du hittar på för kul framöver.
  Ha en härlig dag!

 11. Louise skriver:

  Suuuper fina ringar! *harrt*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com