Wroom wroom…!

Ja jävlar vilken dag det blev idag. Karin kom och hämtade mig och vi körde till Lomma och hämtade min nya bil. Ljuvligt! Jag satte min dotter bredvid mig och körde mot Arlöv med Karin framför mig som hängde med att hämta upp Lotta för lite planerat bus idag. Så fika på Burlöv center där Lotta satt med Kaeli i famnen hela tiden, sen shopping där Lotta gick omkring med Kaeli i famnen hela tiden. Världens sötaste tant Lotta. Man ser henne nästan bara le när hon har bebis i famnen haha.

Efter att jag lämnat av Lotta körde jag lite ärenden. Hämtade pojkarnas bilbarnstolar hos Emma, körde och handlade på City Gross, sen körde jag hem och lastade av däcken som skulle ner i källaren, sen packade jag in barnen och mamma i bilen och körde mot Pang innan mamma fick handlat lite på City Gross.

Vi käkade middag hos mina föräldrar ikväll och efter det körde jag och barnen och tankade bilen (jag fick ringa Karin och fråga hur i helvete man öppnar bensinluckan haha) innan vi körde till ICA och hämtade mitt paket från BUBBLEROOM! YAY! Men ouch, 640 kronor för en bikini, en kjol och ett par byxor. Det sved i plånboken.. särskilt idag efter att jag köpt bil och tankat upp den. Och det kommer svida när räkningen för försäkringen kommer också. Massa ouch. Jag får fundera på att sälja min kropp för att ha råd med detta nya lyxliv jag valt, haha. Och pojkarna älskar det med. “Mamma kan vi åka biiiiiiiiiiiiiil!!” De har ju fått varsin cars-solskydd på sina respektive platser. De har numera bestämda platser i bilen. Laaiti bakom Kaeli på passagerarsida. Phini bakom mig. Och det av förklarliga skäl – Jag måste kunna nå Laaiti lättare för att smälla till honom, haha.

Och för övrigt sitter jag som initiativtagare och ordförande i planeringsnämnden för ett superhemligt projekt. Jag undrar stundtals om jag kan få ihop alla lösa ändar och faktiskt ro detta i hamn..?  Time will tell…

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Emma skriver:

  Hmmm… En massa BUS på gång? Och jag får inte vara med?! *buhu*

  … Varför har du ingen störtgråt-smiley för?

  *harrt*

 2. kina skriver:

  Fasen vilken lycka det måste vara att ha bil :) Jag är glad för din skull som lyckades med kortet under en turbulent tid då du både jobbade, var gravid med foglossning, var ensamstående med två barn, samt allt omkring med M och skit och mög. Riiiiiktigt stolt ska du vara över dig själv!!!

 3. Bara jag skriver:

  Haha ja avslöjad.. Men man kan inte låta bli att le när man har den söta ungen i famnen.. Det va så jäkla mysigt att hålla henne… Hon sov så gott ju, så söt, så underbar, så fantastisk, så jävla goooooooo e hon ju… *löööv*

  Du ror detta i land min vän.. det vet jag allt att du gör..:)

 4. Emma skriver:

  Haha mycket smart placering av ungarna :D

 5. Jessica skriver:

  Kör försiktigt :)

 6. mimmi skriver:

  Grattis till bilen! Nu har du friheten att göra vad du vill när du vill utan att vara beroende av någon eller av bussar. Hoppas du kan hitta på mycket bus och äventyr med dina tre barn och vänner! Lycka till, jag är så glad för din skull!

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com