You crack me up!

Pojkarnas första dag på dagis idag efter deras två veckors semester med mormor. De såg fram emot det och det gick mycket lättare att lämna dem än vad jagf hade trott. Jag hade förväntat mig att de skulle vara lite bluyga och dra mamma i jeansen med de där sockersöta hundvalpsögonen och gny sina "mammaaaaaa läääämna mig inteeeeeeee". Men tji fick jag. Det verkade nästan som om de var glada att slippa mig. Brats.

<KENOX S630 / Samsung S630> Dizzy och jag hade följe till dagis idag och hade egentligen planerat en långpromenad nu på morgonen men jag blev fetdissad av Dizzy. Hon skickade sms i morse och dumpade mig med en lam ursäkt om att hon var trött och knappt sovit inatt. Sova? Det kan hon göra när hon är död och begraven, om du frågar mig.
Hon har nu spenderat bra mycket tid i Halland där hennes sambo för tillfälelt jobbar så vi har inte hunnit träffats så mycket. Men vi planerar att ta en extralång promenad i morgon och verkligen komma till skott med våra dieter och motionsvanor. Det blir lättare när man är två och kan peppa varandra och det behöver jag nu när Jenny helt och hållet dumpat mig, nu i semestertider. Så i morgon ska vi tacrack mått & vikt och föra diagram. Här ska fantamig pushas utav helvete och från och med nu tar jag inga fler ursäkter, hör du det Dizzy! Fuck dina skoskav och din trötthet haha!

Men vi satte oss på min balkong i morse med kaffe och cigg och snackade lite innan jag tog hand om disken och började plocka lite i köket. 
Jag har en lagom konstig vana att skriva & rita på golvet och Dizzy var snabb med sin mobil att dokumentera min crack och det får jag väl bjuda på.. kan inte alltid vara sexig, eller hur..

Idag ska jag städa är det tänkt.. om jag orkar lyfta på mig, det vill säga..

Du gillar kanske också...

6 svar

 1. Anna skriver:

  Lycka till med motionen och kul att det gick lätt att lämna barnen… :)

 2. Therese Anerland skriver:

  Bra att du motionerar och att du dessutom får med dig sällskap är ju ännu bättre. *yay*

 3. Dizzy skriver:

  Trött va jag och neo tre timmar vila. Så trött va jag din jäkel. Har redan tagit fram kläder För promenaden. Hi hi nu ska vi bli ännu snyggare. Oskar peppa oss. Sa till han helger kan vi bara ses annars skäller maddi på mig och dig. Kram

 4. Emma skriver:

  Hiiiiihihihhihi vad roligt. Det gäller att vara snabb!

 5. Hanna skriver:

  Det är ju såna bilder som är roligast. Spontana. Visst när man posar och sådant, kan också va fina. Fast iofs, jag tycker bilder är roliga som fan i bloggar. Även fast att texten är den som lockar en mest att komma tillbaka.. *pik*.

 6. Anna skriver:

  Ja jag håller med Hanna det är ju spontana bilder som är roligast… :)

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com