You stink!

För en gångs skull var det BARA rolig post i min postbox. Ett paket från Buzzador med Dove duschcreme & roll-on, och ett paket från Postfoto med bilderna jag skickade in i förrigår. Bilderna blev kanon och jag är SUPER nöjd. Ikväll blir det till att klippa & klistra i fotoalbum, YAY!

Detta paketet jag fick av Buzzador idag är jävlar i det lätt buzzat. Nämn den kvinna som tackar nej till en gratis väldoftande roll-on..? Eller tar de det som en förolämpning att jag hintar om att de stinker?

5
Smördegarna var faktiskt lättare att buzza än vad jag trodde. Jag bakade inget med dem själv men delade ut och väntar nu på rapporter från mian vänner. Dizzy gjorde en spenatpaj och gav smördegen kanonbetyg.

Madde kom över en sväng för att stilla sin nyfikenhet efter att jag skickat ett sms med "Jag gjorde det!!". Och det efter att Madde ringde mig igår och vi pratade om huruvida jag skulle klippa av mina dreads eller inte. "Nej Maddi… jag tycker inte du ska göra det" sa hon igår. När hon såg mig idag då jag öppnade dörren lät det annorlunda. "Fy fan vad snyggt!". Woohoo!

Jag har faktiskt suttit med en hel del tankar a lá livsbejakande på sistone som jag faktiskt ämnar blogga om. Jag inser att jag inte kan förändra världen, men jag kan faktiskt förändra mig själv och kanske – bara kanske, åtminstone påverka någon annan. Jag tänker i alla fall göra mitt bästa. Mer om detta i senare blogg.

Du gillar kanske också...

12 svar

 1. malle skriver:

  va mycke du får från buzzador! jag har bara fått tandkräm som var dålig :P Ska snart skriva min första rapport och vet inte riktigt hur man ska skriva..Ska man helt enkelt skriva va jag själv och andra tycker? Både positivt och negativt? Jag inbillar mej att om jag skriver dåliga saker (tyckte ju tandkrämen var dålig) att man inte får buzza mer då :P

 2. patruska skriver:

  fick också¨paket från dove, så nu ska man gå runt och lukta gurka

 3. Pernilla skriver:

  Tycker du får paket från buzzador hela tiden, hur bär du dig åt?!?!
  SNygg du blev u håret föressten! ^)

 4. Emma skriver:

  Haha, roll-on i all ära! Det är nog lättbuzzat! *kjerlek*

 5. Katarina skriver:

  Sött på dig – själv skulle jag inte våga mig på nåt mer vågat än en page (även om jag faktiskt var ganska korthårig en gång i tiden)

 6. Martina skriver:

  Roll on e alltid bra!! Vill med ha massa paket :(

  Frisyren tycker jag att den passar dig. Men tycker det var lite mycket polisonger bara.. Hmm…

 7. Anna skriver:

  Ja hur fasiken gör du för att få så mycket paket från dom.. Vill också ha… :D

 8. Jessica skriver:

  Undrar just när dem ska sända mig ett paket… *vetej*

 9. MaddeMad skriver:

  Det BLEV jättesnyggt!
  Jag såg för mitt inre hur det blev 1cm kortsnaggat men så blev det inte. Du klär enormt i det *clap*

 10. Caroline skriver:

  Du..jag undrar om du har ett annat lösen på de låste inläggen här? Har provat med de jag har men de funkar inte=/ Vill du kunna läsa hela bloggen=D

 11. Therese Anerland skriver:

  Kul att få så många paket med olika grejer hela tiden ju. *yay*

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com