Zzzzz

20130925-121339.jpg

Tröttare människa får man leta efter.
Ovanligt & överdrivet utmattad.
Jag HAR sovit bra inatt.
Jag HAR tagit mina mediciner.
Varför…

Sova bort halva dagen – check.

Du gillar kanske också...

2 svar

 1. Frida skriver:

  Kan det vara vädret som gör dig trött?
  Vet inte hur det är hos dig men i norra Skåne är det grådisigt och kallt som fan haha!

 2. Mimmi skriver:

  Du är så vacker, denna bilden är så fin på dig!

  Jag har själv ett skov (polyartrit) nu och jag la mig i lördags eftermiddag när jag började må kasst. Sen sov jag resten av lördagen, hela söndagen, måndagen och tisdagen, vaknade endast för att gå upp och kissa. Min yngsta son väckte mig ibland och kom med mat.

  När man har ständig värk / kronisk sjukdom och obalans i kroppen så jobbar kroppen extra hårt. Det inte så konstigt att kroppen blir uttröttad. Kroppen behöver återhämta sig, och sömn är det bästa, kroppen stänger liksom av och pausar för återhämtning/ ladda batterierna. Speciellt om man har perioder med ingen nattsömn / orolig och avbruten nattsömn.

  Du har ju dessutom en stor familj och ett krävande hushåll med allt som hör till. Tycker du egentligen det är så konstigt att du är utmattad och att kroppen bara vill sova?

  Ja ja, jag vet…. man vill så mycket… man har inte tid att lyssna på kroppen alltid, speciellt inte när man har små barn. Jag vet allt det där när huvudet säger fortsätt och kroppen säger sova! Jag är en envis jävel som inte ger mig i första taget, men som sagt, man har bara en kropp och ibland kan man inte stå emot kroppens signaler, den bara rasar ihop. Och då har man inte så mycket val….

  Du är en underbar tjej Maddis, men var rädd om dig…. Lav ya

Har du nån tanke? En åsikt? Lämna en kommentar så blir jag glad!

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com